Hemmelihemma

21 januari, 19:15

Bättre bild på Zebrakallan!
{och sen var det ju det här med sladdar och brist på uttag..}
Här har vi fönstret med sne fönsterbräda. Syns dåligt på bild men det är därför allt står upptryckt mot fönstret iallafall, hehe. Saknas både växt i lilla krukan och glödlampa till lampfoten, men snart så! Döskallen har Max gjort själv. Rumsgranen är fortfarande jättefin och jag tyckte det var synd att slänga den, så den får stå i detta fönstret.
VET att jag glömt byta månad. Låt mig va. Haha.
{vattnade förra söndagen och krukan blev sådär?? Vi trodde den var blöt men det försvinner ej???}
 
En bildbomb från idag. Dagsljuset var INTE med mig men jag kände mig trotsig. Flyttade ju som sagt om alla saker här när julen åkte ut, och ville ta lite nya bilder. Ingen jättestor skillnad, men ändå. Kul att ändra om lite. Nu syns också de flesta nya växterna! Blev så förtjust i rosenskärmen {även kallad Minilla har jag lärt mig av floristmamman} som står på hyllan ovanför tv-bänken. Älskar att blommorna hänger. Och ja, den ska se ut så. Både Max och Emmie frågade när de fick se den, haha. Som om jag skulle gå och köpa en död växt liksom. Vi ska nog ha någon poster lutad mot väggen där uppe på hyllan sen också för det är lite tomt nu. Bad Max rita en, hehe.
 
Saknar verkligen fler ljusstakar och ljuslyktor, främst till värmeljus. Vi har bara döskalle-lyktorna på bilderna och två små rosa "kin"-lyktor från Skultuna. Vill ha fler att placera ut lite här och var. Vill ha på soffbordet och köksbordet iallafall, men gärna även i sovrummet och badrummet, kanske på tv-bänken osv. Ni fattar. Jag är väldigt förtjust i "city light"-ljuslyktorna från Louise Roe. Nästan så att jag borde smyga bort till Grått på torsdag {utan att berätta för Max} och köpa på mig två.. Höhö. Vet inte om jag gillar färgen smokey eller blue bäst??? Deras "3O% på allt"-rea börjar ju på torsdag. Shoppa för livet, hörrni! Alltså det är SÅ mycket jag vill ha där som jag försöker stå emot. Bland annat ljuslyktorna då. Men även typ en trädgårdsslang??? Den är ju så FIN att det känns värt att spara tills jag har mitt sabla hus. Jag tänker att en trädgårdsslang ändå är praktiskt för det kommer man ju behöva?
 
Ni kan va lugna, jag ska ej köpa en trädgårdsslang. Övriga saker jag vill köpa till mitt kommande hus är brevlåda samt vedkorg med tillhörande ved-set. För att inte nämna vasdöden.

Kommentarer:


Elin

Men så fint! Har också ett sånt där häftigt huvud från designbutiken!

Lämna kommentar