Rosa Bandet-kampanj, skräckfilmsbio och podd-tips

30 augusti, 17:31

Ska göra ett inlägg med bilder om Montenegro ikväll eller i helgen!
 
Här vare livat! Eller inte. Haha, det är ju tur att man inte satsade på att bli influencer för den karriären hade nog gått käpprätt åt skogen med tanke på uppdateringen här inne. Oh well. Detta är min sista vecka på Bonnier och jag är SÅ glad över det, haha. Ska bli så skönt. Från och med måndag är det Cancerfonden full time igen. Yay! På tisdag drar vi igång Rosa Bandet-kampanjen och jag är såå taggad. Ska bli intressant att se hur materialet ser ut i år. DET hade ju varit kul att jobba med. Att ta fram marknadsföringsmaterialet till företagen. Jag har glömt vad vi drog in förra året, och jag vet inte om det är officiella siffror heller så kanske inte ska skriva ut något, men jag hoppas att vi slår det i år. Så fint att jobba med att få in pengar till forskningen <3 
 
Nu sitter jag i soffan med Dino, kollar Grand Designs {är besatt!} och grejar med bilder. Max är och tränar, och när han kommer hem ska vi äta galetter. Det var länge sedan! Är hungrig faktiskt men jag har ätit en macka och en riskaka. Eller nej, LINSkaka för de är gjorda på linser. Sjukt goda! Tips. Glad över att det är fredag imorgon, helgen är välbehövlig. Imorgon ska jag på bio med Erik och Lisa från jobbet, vi ska se Slenderman och jag är redan skiträdd. Älskar skräckfilm. Vi såg Hereditary på bio förra veckan med våra pappor och den var SJUKT bra med väldigt bra skådisar. Och snygg. Älskade även musiken!!! Ahhh. Se den! Jag är riktigt trött idag och vet egentligen inte varför, för jag har sovit ordentligt hela natten. Ikväll ska jag se en dokumentär på tv om Johanna Möller {Arboga-kvinnan}. På tal om henne, det finns en jättebra podd som berättar om det fallet. Jag är inte mycket för poddar, men det finns tre stycken som jag lyssnar på:
1. Creepypodden - de läser upp spökhistorier/inskickade historier från lyssnarna, sjukt bra
2. En mörk historia - dokumentärpodd om mordfall. RIKTIGT bra gjord, med mycket info och de verkliga förhören. De berättar om Arbogakvinnan/Johanna Möller uppdelat på 5 avsnitt. Samt massa andra fall såklart. Tips!
3. Mordpodden - två tjejer som tar upp mordfall, också väldigt bra med rätt korta avsnitt {ca 3O min}
 
Nu ska jag nog springa in i duschen och sen ska jag ha ANSIKTSMASK. Mmm! :}

Lämna kommentar