Shoppingdejt med mamma

24 september, 22:04

Fåtölj - Normann Copenhagen {HÄR} // Kuddfodral - H&M Home {HÄR} // Kruka - Klong {HÄR}, finns på Grått // Ljusstake - H&M Home
 
Har ni haft en fin helg? Det har jag haft, men jag tycker att den gick alldeles för fort den här gången. Hade behövt en extra ledig dag känner jag. Jag har ont i halsen fortfarande, och jag håller både tummar, fingrar och tår för att jag inte är på väg att bli sjuk. Max känner sig lite piggare idag som tur är, han har varit uppe och jobbat lite och spelat. Nu ska vi slötitta på någon film innan vi går och lägger oss.
 
Idag hade jag bokat in en liten dejt med mamma. Hon har varit iväg hela veckan så vi har inte setts på säkert 2 veckor, och nu i veckan åker hon till Spanien med jobbet så då ses vi inte heller på ett bra tag. Mysigt att vi kunde hitta på något idag. Vi åkte till Modehuset och spanade i butiker. Jag hittade lite fint som fick följa med mig hem. Vi tog en fika på Espresso House där jag åt scones med islatte, och sen åkte vi och handlade mat ihop på Maxi. Jag köpte mest lite smått som var slut här hemma samt middag tills ikväll. Imorgon är det jobb igen som gäller och jag är taggad. Idag bestämde jag också med Emmie att hon ska bo här med mig i mitten/slutet på oktober för då åker Max till USA på jobb i ca en vecka. Men mer om det en annan gång. Nu: film!

Lämna kommentar