Myslunch & skitdag

04 september, 15:53

Kruka - Lene Bjerre // Vas - Asiatides // Ljusslinga - Lagerhaus // Marmorburk - Louise Roe // Staty - från Malta // Överkast - Ellos // Små kuddar - H&M Home // Stora kuddar - Ikea //
Vill byta ut den där sotiga ljuslyktan mot Skultuna-ljusstakar i mässing.. :}
 
Måndag igen! Jag tog ordentlig sovmorgon idag eftersom jag vaknade runt O5 med jobbig huvudvärk. Den har dock släppt nu, skönt. Började dagen med ett kul samtal om jobbintervju imorgon vid 13:3O. Håll tummarna för mig då. :} Mötte upp Sofia runt 13, och så gick vi in till stan för lunch. Vi käkade enchiladas på Tacobar och drack deras supergoda lemonad till, mums. Vi tog en snabb vända på stan efteråt där Sofia köpte en ny kalender och sen gick hon mot bussen. Jag sprang in på H&M för att köpa strumpbyxor, men fick då världens tråkigaste mail. Nämligen att jag fått en lön för mycket, eftersom revisorn gjort fel {för typ 5 månader sen}, och att jag måste betala tillbaka den. Vet inte ens hur det gått till eller om det är okej att göra så, ska ringa facket imorgon tänkte jag. Skit.
 
Imorgon har jag och Max årsdag. Fem år har vi stått ut med varandra, klapp på axeln till oss! ♥ Ska även ringa och boka frisörtid imorgon. Har skjutit på det SÅ länge nu och har inte varit där sedan i mars. Så jäkla dåligt av mig, haha. Funderar på att klippa av håret en bra bit. Hälften, kanske. Känns som att jag har haft samma frisör sedan jag föddes, haha. Börjar tröttna lite. Det är himla slitet också och skulle nog må bra av att få lite kärlek. Vi får se hur jag gör! Nu ska jag söka två jobb och sen tar jag ledigt för dagen, haha. Jag mår så dåligt när jag inte har "viktiga" saker att göra om dagarna, så jag försöker planera in något att göra varje dag så att det känns som att jag gör lite nytta. Gillar ju att vara sysselsatt. Får ta det lugnt med handen dock eftersom den inte är så pigg än. Idag är det ju Idol igen, så kvällen är räddad!

Kommentarer:


Sandra Rosén Dahlgren

Svar: Ja dom är underbara :)! och härligt att vi blev någorlunda accepterade <3 :).

Nä fy förstår att det måste va jobbigt! Vilken tur att din pappa va med i alla fall. Trodde som han att om man kan röra på det så är det inte brutet, trodde typ att handen bara skulle hänga där eller nåt liksom. men då vet man att det inte behöver synas då alltså he he. Jag har inte brutit något än och jag hoppas verkligen att jag slipper! Bra att du är bättre men det tar ju så sjukt lång tid att läka! Men det värsta är nog över i alla fall :)! jobbigt bara att du tvingas deala med den här jobbröran mitt i alltihop!

Nä inte ok. han borde vart ärligare och rakare. Det är liksom ingen liten sak heller! Kan ju bli rätt ordentligt jobbigt att bli av med jobbet bara sådär, så väldigt obetänksamt av honom! Han skulle ha varnat även om han trodde et skulle lösa sig. det är en chefs uppgift tycker jag!

Förstår dig! Hus är mysigast tycker jag! Egen tomt också oslagbart :)! He he ja hoppas :) men han erkände ju att han tyckte det va fint i alla fall så det är ju en bra början :) ;)!

Å schysst med jobbintervju! Hoppas att det gick bra :)! Men det där med lönen, snälla! inte okej, bra att du ska kolla upp det! Nedra slarvande från deras sida! Måste verkligen klippa mig också! Slitet som tusan! :);) Grattis till eran årsdag! Hoppas att ni hade det riktigt mysigt :)!

Lena

Men nej ett sådant mejl är inte alls kul att få, hoppas att ni hittar en lösning!
Jag vet känslan av att inte göra "något viktigt" jag hoppade runt som vikarie i 3 år innan jag fick fast tjänst och ibland kunde det gå en månad mellan jobben. Inte kul alls!

Lämna kommentar