Söndagspizza, julshopping och att vara långsint i två år

22 oktober, 17:36

Här var lilla råttan inte stor, endast runt 12 veckor gammal <3
 
Idag hade vi pizza-dejt inbokat hos farmor och farfar. Emmie och pappa hämtade upp mig och Dino, sen köpte vi pizza på vägen. Himla mumsigt! Det var egentligen bara några veckor sedan vi åt pizza där hemma, men det blev så idag också. Mumsigt var det iallafall! Vi hann även spela lite spel och så fikade vi. Farmor hade bakat släta bullar med kardemumma och det är verkligen min favoritfika i hela världen. Som ni vet är jag inte särskilt glad i desserter, jag tar hellre bara något att dricka. Men just släta bullar, kanelbullar, lussebullar och faktiskt även semlor är jag tokig i! Dock inte köpta kanelbullar för det är så jäkla mycket slibbig kanel-gegga i dom tycker jag. Hehe. :}
 
Nu är jag hos mamma igen och imorgon väntar utbildning på jobbet. Det blir kul! Förresten, igår var jag och mamma runt en massa. Vi åkte först till Ikea vid 11.3O och HERREGUD vad mycket folk det var. Det bara kröp i oss båda. Vi hade planerat att åka och köpa med oss fika från Grått hem, men vi hann inte det. Kom inte ut förrän efter 14:3O, vi stod i kö i säkert 2O minuter. Galet. Då hade vi andra ärenden kvar vid hansa så det fick bli en macka på Espresso House till lunch. Vi åkte iallafall till Ikea för att kika på lite allt möjligt, och så hade ju julpyntet kommit in. SÅ kul. Haha, både jag och mamma älskar ju julen och pynt. Brukar inte hitta ett dugg jul-relaterat på Ikea men de hade en hel del! Jag köpte nytt julpapper och etiketter. Har ju typ 12 pers att köpa till så det går åt en del papper kan man säga. På Ikea köpte jag även silikonformar till julgodis och en nalle till Dino som han blev skitlycklig över. Sen blev det som sagt en macka på Espresso House innan vi gick på höstjacka-jakt åt mamma. Hon hittade ingen jacka, så vi gick vidare till Rusta. Mamma skulle ha en duschtvål som inte fanns, men till min enorma glädje fanns det ljusslingor till vår gran!!!! Lyckan. Minns ni mikro-ljusslingorna med små små stjärnor som jag köpte för 2 år sedan på Åhléns? Jag och Max var där och jag försökte räkna ut hur många förpackningar vi behövde {för slingorna är väldigt korta} och kom fram till tre, men snåle Max sa att vi bara behövde en. Efter mycket tjafs köpte vi två stycken {obs de kostade 89 kr styck så det var ingen förmögenhet, han är bara snål ändå}. Jag var missnöjd för jag var säker på att vi skulle behöva 3 st. Mycket riktigt, när vi klädde granen räckte ju slingorna endast halvvägs. Max tyckte såklart inte att det gjorde något {?!}, och jag jobbade så jäkla mycket & sent att jag själv inte hann köpa någon mer slinga. Bad honom göra det men han "glömde" varje gång.. Haha. Sen var julen över och det var ingen idé. Så förra året var jag snabbt på plats när de släppte julpyntet men slingorna fanns SÅKLART inte kvar. Googlade ihjäl mig men de fanns ingenstans. Har varit så ARG på Max över detta, haha! Har varit så jäkla långsint, är fortfarande arg över det. Ska aldrig mer låta honom bestämma när det gäller sånt där. MEN, i vilket fall så fanns slingorna på Rusta igår och jag såg dom av en ren slump. ÄR SÅ LYCKLIG NU. Köpte TVÅ bara för att vara trotsig. De kostade dessutom bara 29 spänn styck på Rusta, istället för 89 kr /st. KAP. Så glad. Köpte även tre pepparkaksformar på Cervera och två tomtar på Eko. Det var allt. Juligt värre!
Imorgon kväll kommer Max ääääntligen hem och ingen är gladare än jag, haha. Har saknat honom så himla mycket! Längtar ihjäl mig.

Lämna kommentar