Godnatt bloggis

17 oktober, 23:46

Gammal bild på Max och Dino från 2O15, några dagar efter att vi fått hem lilla råttan som var typ 1O veckor. ♥
 
Nu har jag krupit ner i sängen med vovve tätt intill men behövde skriva lite kände jag. Har inte varit trött förräns nu, men så sov jag ju också hela dagen så det är väl inte så konstigt. Jag har varit feberfri sedan jag vaknade i eftermiddags och jag känner mig mycket piggare över huvud taget. Ont i örat, ja, men inte som tidigare och locket har börjat lätta lite. Skönt att höra igen, haha. Imorgon ska jag tillbaka till jobbet och mina fina tjejer där. Ska tvinga någon att gå till macken och köpa choklad-kaffe på lunchen.. Hehe. Vi har lärt oss att det finns en kaffedryck med hälften kaffe och hälften varm choklad på macken intill. Den heter något som vi aldrig kommer ihår, men farligt gott är det iallafall!
 
Pappa bjöd mig på mat idag och det var himla gott. Mysigt att äta ihop en vardag sådär. Fick en matlåda med mig också som jag ska ha imorgon eller på torsdag. Efter maten satt vi och pratade om allt och inget i soffan, slötittade på tv och såg sen Hela Sverige Bakar medan vi drack te och åt Digestivekex. Blev hemskjutsad vid 21 och hann prata med mamma ett tag innan vi hoppade i säng runt 23. Sms:ade lite med mannen under kvällen och han har det bra men sa att det var lite ensamt ibland. Gör ont i hjärtat haha. Men själva mässan och allt har ju inte riktigt dragit igång än så förhoppningsvis har han att göra och träffar mycket folk snart. Jag kollar på ett avsnitt av Designated Survivor nu som jag tänkte se klart innan jag somnar. Om jag inte somnar till avsnittet som vanligt.. Jag somnar i princip ALDRIG till filmer, men vissa serier är som sömnpiller för mig trots att jag tycker att de är skitbra. Så knäppt, haha! Godnatt bloggis! ♥

Kommentarer:


Sandra Rosén Dahlgren

Va jobbigt med öroninflammation! Bra att du är på bättringsvägen i alla fall och lite djurgos hjälper alltid ;)! Och kul att du verkar ha det så fint på jobbet :), den där kaffedrinken lät god :)! Mysig med kvalitetstid, pappa och dotter :)! Söt bild också :)!

Jobbigt, det har hänt mig också, precis när man har skrivit klart så försvinner allt, fett irriterande! Tack rara du :)! Mår bättre nu men kämpar med trötthet som vanligt. Ha ha a super fräscht med kattkräks :P ;) tur att det finns dusch är allt jag har att säga ;)! Tack :), det hoppas jag också :)!

He he ja man borde ju kunna ringa efter ambulans om det blir för mycket, lät ju som att han hade väldigt extrem kramp! Fast det är ju bra att avvakta ett tag :).

Jo precis det är precis som med sjukskrivning och psykiska åkommor och det, folk har svårt att förstå och sätta sig in i något dom inte själva känner. Finns ju fobier för allt möjligt, kräkfobi är ändå ganska vanligt verkar det som tycker jag. Nä känner inte till den åkattraktionen direkt, men jag tror jag förstår efter din beskrivning :). Ja usch det är hemskt, när det blir sådär och någon måste kräkas så känner man ju ren skräck och bara flyr. Jo jag förstår det :/ men han förlät dig hoppas jag :)! Har faktiskt inte riktigt hamnat i den situationen med någon anhörig som jag flytt från än, hoppas att jag slipper! Inte lätt alltså :/

Ja det är ju jättebra :), det ända jobbiga är fraktkostnader och sånt tycker jag.. Ha ha precis, 10 är ju jämnt och bra liksom, märklig regel. Dom borde ju egentligen bara vara glada om man vill köpa mer också så, konstigt! He he nice :) ;)!

Lämna kommentar