Snö, dålig mat, sömnlös och julklappsjakt

20 november, 16:22

Haha, fick lite feeling igår när det "snöade" {det la sig ju tyvärr ej på marken}, så här kommer ett gäng gamla vinterbilder. Älskar snön! Vill jättegärna ha snö från och med nu och genom hela december. Sen kan den försvinna runt 1 januari igen, haha..
 
Jag blev jättedålig i natt av något jag åt igår. Vet inte om det var lunchen, fikan, middagen eller något annat - men något var det och jag bodde typ i badrummet i natt. Såå jobbigt och jag sov i princip ingenting pga så galet ont i magen. Migränen kom smygandes framåt småtimmarna och när klockan var O6:45 hade jag fortfarande inte somnat. Det kändes ungefär som om jag hade blivit överkörd av en buss, och magen var fortfarande kaos så det blev en dag hemma. Jag har sovit i princip hela dagen. Huvudvärken släppte tidigare idag, men maen är fortfarande bråkig. Nu låter den mest som en ångvält, haha. Vaknade första gången runt 13 och åt lite soppa som Max hade köpt åt mig. Det är i princip det enda jag kan äta när jag är sjuk eller mår dåligt. Grönsakssoppa på burk, haha. Det sitter i sedan jag var liten, jag fick alltid det av farmor och av mina föräldrar när jag var magsjuk eller förkyld med ont i halsen. Jag åt jättedåligt när jag var liten även när jag var frisk {tyckte knappt om någon mat haha, så jobbig unge}, så när jag blev sjuk åt jag inget alls och då var soppa det enda jag ville ha.
 
Hur som helst. Känner mig mycket piggare och magen är bättre. Som sagt försvann migränen runt 14, och att huvudet är bättre gör ju även att jag iallafall kan vistas i dagsljus. Jag är ju typ en vampyr när jag har migrän, haha. Måste vara instängd i sovrummet i totalt mörker och med öronproppar. Minsta lilla ljus känns som syra i ögonen. Så knäppt hur det kan bli så. Jag har läst att man inte vet hur migrän uppstår eller varför, det enda man vet är att det startar i centrala nervsystemet i hjärnan. Så med andra ord är det min hjärna som gör ont och krampar.. Det låter ju lagom trevligt. Well. Jag ligger i soffan och tänkte spana på julklappar på iPaden till mamma, pappa och Emmie. Jag börjar faktiskt bli sjukt stressad nu för jag har inte köpt så många julklappar än. Måste leta julklappar till vår julklappslek också! Det är ju nästan svårast av allt. Att hitta en sak för 1OO-15O kr som är fin OCH som vem som helst {som kommer på julafton} skulle kunna uppskatta. Hmmm...

Lämna kommentar