Rumsgran, huvudvärk, läkarbesök och hemlisar

29 november, 13:40

Visst är min lilla rumsgran fin? Köpte den på Blomsterlandet och Max tål den helt och hållet. Yay! Krukan är från Pantone och postern från Solstickan Design. Båda kommer från Grått. Skåp från Ikea och kalender från By Wirth. På fredag ska vi julpyntaaaaa!
 
Jag har haft galet ont i huvudet i över en veckas tid. Det är en huvudvärk som jag inte känner igen, som jag inte har haft förut. Det är inte vanlig huvudvärk, och det är inte migrän. Det har varit något annat och det har varit jättejobbigt, dels att inte veta vad det är eller vad det beror på, men också att den inte släpper. Den här huvudvärken sitter mitt uppepå huvudet, som en keps. Värken strålar in bakom ögonen och ner i nacken, lite bakom öronen. Det gör dessutom väldigt ont hela tiden, utan uppehåll. Den är mycket starkare än vanlig huvudvärk och jag är ljuskänslig hela tiden. När jag haft den här värken i några dagar är det som om den har triggat igång något som liknar migränen, men det är inte migrän. Smärtan har samma styrka som migrän, men värken känns inte likadan och sitter inte på samma ställen. Jättemärkligt.
 
Igår eftermiddag var jag iallafall hos läkaren och tog en massa prover. Kom till en gammal dam {läkare} som verkligen tog mig på allvar, det var skönt. Hon sa direkt att det låter som stress och jag kände ba ÅNEJ! Det får inte vara stress, haha. För det första känner jag mig inte stressad {inte mer än vanligt iallafall} och för det andra är det ju en mycket längre process att bli av med huvudvärken om det är stress. Hon tittade i min mun och såg att jag gnisslar tänder vilket gör att man ofta får huvudvärk, så hon föreslog bettskena. Då kom jag på att jag ju även har börjat bita ihop käkarna när jag är koncentrerad och/eller stressad. När vi hade pratat en stund och hon hade undersökt mig fick jag vänta på att få ta proverna, för det kan ju även vara någon vitaminbrist eller liknande. Blev sen uppropad, sköterskan stack mig och det tog typ 1 minut, sen hade hon 5 rör blod. Jag tycker ju verkligen inte att det är obehagligt med sprutor eller blodprov vilket är himla skönt, jag mår inte alls dåligt av det. Däremot mådde ju Max skitdåligt igår när jag kom tillbaka efter så kort tid, för det enda han kunde tänka på var ju hur FORT det hade gått att få hela FEM rör med blod. Han tänkte bara på hur fort blodet måste ha sprutat ut och sen mådde han jättedåligt. Haha! Stackaren. Hur som. Huvudet känns faktiskt mycket bättre nu, ÄNTLIGEN. Fick lite recept utskrivna igår, men när jag skulle hämta dom fanns de inte inlagda hos apoteket. Tjejen där sa att de antingen inte hade hunnit komma in, eller att läkaren kunde ha glömt att trycka på skicka.. Haha suck. Hoppas att de har kommit in idag! Max beter sig jättemärkligt och smyger omkring i hallen och säger att han "ska gå ut en stund"... Kan det vara julklappar på g? :-D Nu RUSADE han ut i hallen och kastade på sig jacka och skor. Jag frågade om han har bråttom och han sa "JA DET ÄR LITE BRÅTTOM NU, JAG SKA BARA GÅ UT ETT TAG". Hahaha, älskar detta <3

Kommentarer:


Anita

Jätte fint med Rumsgran :D

Lämna kommentar