Kalas, hallongrottor & smink

04 juli, 19:16

 
 
Allt på översta bilden kommer från Cocopanda, förutom ögonskuggspaletten {längst ner till vänster} som är från Nordicfeel. Alla borstar är från Real Techniques och alla sminkprodukter från NYX.
 
Hängig och jobbig på väg att bli sjuk-känsla i kroppen även idag, med halsont och huvudvärk. Näsan är iallafall inte täppt idag, det är ju ett plus! På lördag ska vi ha kalas här hemma för att fira Max 25-årsdag och han har fått bestämma precis hur han vill ha det. Han kände för att inte bjuda på mat denna gång utan fixa god fika istället. Hans föräldrar har ordnat en SÅ fin tårta! Han vill även ha cupcakes, och hallongrottor som han bakar just nu. Men idag handlade vi till kalaset iallafall. Bakgrejer, fina muffinsformar och servetter med donuts på från Lagerhaus bland annat. :}
 
På väg hem stannade vi till så att jag fick hämta ut ett paket. Jag beställde ju en massa smink från Nelly, men när Emmie kom hit och skulle hjälpa mig att välja visade hon Cocopanda.se som är mycket billigare med allt. Jag visste inte det, jag klickade ju hem lite kläder från Nelly och passade på att ta sminket samtidigt bara. Eftersom det är mer "märkessmink" så tänkte jag att priset var samma överallt, men Cocopanda är mycket billigare. Ett tips till er som inte redan visste! Sparade nästan tusen spänn. Det blev faktiskt mestadels borstar till slut! Sen en primer, ett par läpprodukter och en contour-palett från NYX, samt en superfin ögonskuggspalett som jag beställde från Nordicfeel. Den är också från NYX. Emmie tog en likadan så vi väntar spänt på dessa nu, haha. Har smygprovat contourpaletten och några borstar och holy moly! Älskart!

Lämna kommentar