To do list del 2

06 april, 16:36

 
Här kommer del 2 av vår "lilla" to do list. Haha, som ni ser är det en jäkla massa som ska fixas, men jag tycker att det är kul. Och det är bra att vi gör en sak i taget och faktiskt planerar noga hur vi vill att det ska se ut här hemma, för om vi hade stressköpt allt på en gång hade vi förmodligen tröttnat på hälften efter ett år.
 
Alla de här "sätt upp"-punkterna är inte så lätta som de låter, haha. Till mycket behöver vi krokar och vi har inte lyckats hitta några vi gillar som passar till allt annat här hemma. Sen gäller det ju att välja en plats att sätta upp grejerna på, tex brandsläckaren. Hallen är ju inte i ordning än så därför känns det dumt att börja med att sätta upp brandsläckaren ifall vi inser att den borde sitta någon annanstans senare. Men! Det kommer bli bra när det är klart. Jag är ju bara stressad som vanligt för vi saknar förvaring och därför står det oftast saker framme i onödan som inte har någon riktig plats.
 
Och okej, de två sista punkterna på övrigt är något jag hittat på själv. Vi har ju en dammsugare som funkar, MEN jag tycker att 1. Den är stor och klumpig så jag skulle vilja ha en sladdlös eller en mindre med sladd, 2. Den är inte speciellt bra och 3. Den är ej så tjusig. Och en till hund.. Ja. Jag vill ha en stor nakenfis också, alltså av största modellen. De är såå häftiga och fina. Det finns en sån här i stan som jag sett några gånger. HÄR kan ni se bild på hur de största ser ut. Fin, eller hur? Mmmm. 

Lämna kommentar