Tisdag & onsdag

06 april, 14:39

Under ca 2 minuter låg Dino i gräset och såg faktiskt ut som en "riktig" hund, haha! Detta händer typ aldrig. Jag förstår honom dock, jag hade inte velat ligga i gräset eller på golvet om jag var naken??
 
Hej där! Det har varit lite tyst här men ni vet hur jag är. Förvirrad och glömsk. Jag tänker att jag borde blogga, sen hinner jag glömma bort och efter några timmar tror jag att jag har gjort det.. Haha. Idag har både huvudet och magen gått i strejk. Min mage gillade inte maten igår. Uhh. Inte kul alls men nu mår jag mycket bättre som tur är. Jag har precis ätit en bakpotatis {eller ok det var en vanlig potatis som jag körde i mikron som en bakpotatis} till lunch vilket var dagens första måltid för mig, och nu slötittar jag lite på Ellen. Älskar henne! Skulle verkligen vilja se hennes show på riktigt någon gång.
 
Idag fyller världens bästa syster 19 år. Helt sjukt. För mig kommer hon alltid vara typ 8 år och jag kommer nog alltid känna att hon är liten och ömtålig och att jag måste se efter henne. Tror inte att jag kommer fira henne, eller ens träffa henne, idag eftersom hon ska ut med sina kompisar. Själv ska jag försöka ta mig iväg till stallet senare. Har missat några gånger av ridningen pga resan och en dum förkylning så jag vill helst inte missa mer. Vi får se! Är ledig imorgon så jag kan ta sovmorgon om huvudet skulle börja spöka igen efter ridningen.
 
Igår var jag ledig och plockade lite här hemma. Städade upp lite och hade egentligen planer på att hälsa på farmor och farfar, men farmor var sjuk. Igår eftermiddag åkte vi till Skälby vilket är lite av en tradition för mig och Max. ÄLSKAR killingarna som brukar komma varje vår. Måste ha en getbebis! Hunden var dock heeelt galen, jag tror han fick något slags vårrus när han kände värmen, gräset och nakenheten {haha, han slapp ju täcke} så han fick mest springa runt på ängen vid lekplatsen. Han fick kolla in hästarna, men no getter for you my crazy friend. Han hälsade på en häst, vilket han gjort ganska motvilligt förut i stallet, men igår var det som om han trodde att han var en av hästarna. Han tyckte att de var spännande, blev avis på att de åt något gott som de inte delade med sig av samt smakade av deras bajs. Härligt!!!

Lämna kommentar