Onsdagsjobb, ridning och hårdilemma

13 april, 17:28

 
Hej hopp! Idag jobbade jag 1O-16 och vi var alldeles för många {6 st} så jag har roat mig med att städa hela dagen i brist på annat. Eller ja, jag har torkat av alla lock, bord och hyllor supernoga och det var väldigt välbehövligt. Har just mellanlandat i soffan och försöker samla lite ny energi för ridningen ikväll. Vi ska hoppa och jag har fina Chippen. Har varit trött hela dagen, gått och gäspat och varit lite seg. Hoppas att jag piggnar till i stallet!
 
Igår träffade jag världens finaste vän Louice. Vi har inte setts på en evighet och åh vad jag hade saknat henne. Hon är en såndär vän som det alltid är så roligt och bra med. Jag skulle kunna resa utomlands i tre år men allt skulle ändå vara likadant mellan oss när jag kom hem igen. Vi har ju ändå varit bästisar sedan vi var 6 år så jag antar att det blir så då. Jag fick födelsedagspresenter av henne, en bodymist från Victorias Secret som luktar citron och kokos, och en vego-kokbok som verkar ha massa mumsiga recept. Wiho! Vi gick på modehuset och Ikea men det enda jag köpte var isglassformar, haha. Har tänkt frysa in smoothie och göra glass av till sommaren. :}
 
Vi mötte upp Daniel {hennes man, okej de är ej gifta men ni fattar} efter en stund och så hängde jag på när de handlade. Jag köpte vindruvor, hallon och müsli som jag smakade till frukosten idag men BLÄÄ vad söt den var. Den får Max äta upp, haha. Imorgon är jag ledig! Jag hade tänkt gå till frisören då men gissa vem som har glömt boka tid??? Bra va? Men jag har tre lediga dagar nästa vecka så det ska nog ordna sig. Jag har tre alternativ. Obs, jag kan ingenting om hår så eventuella frisör-läsare skrattar nog åt mig nu. Mina alternativ är att 1. Göra ljusa slingor {ibland tror jag att jag vill bli ljusare över huvud taget men det är nog bara en fas}, 2. Göra ljusare toppar, typ väldigt diskret ombre eller 3. Klippa av skiten. Är så trött på det. Har sett likadan ut sedan jag var 15 år. Med undantag för att jag fick ett ryck och klippte lugg när jag var 17. Vad röstar ni på?

Kommentarer:


Anonym:

Klipp av det! Håret kan behöva en reset liksom. :D

Lämna kommentar