Måndag och hår

25 april, 18:10

Såhär ser det oftast ut när jag och vovve väntar på husse i bilen. Haha!
 
Hej hopp bloggisen! Idag slutade jag vid 16 och nu sitter jag med den envisa jädrans huvudvärken i soffan, har faktiskt tagit ett glas cola med citron och tänkte skriva ner några roliga recept jag har hittat på nätet. Bland annat bönbullar {alltså köttbullar utan kött, har insett att så fort man sätter "bulle" bakom något annat än kött så låter det skitäckligt?} i tomatsås och auberginer i ugnen fyllda med massa mumsigt, också vegetariskt. Jag tycker att vegmat känns så fräscht och man blir inte sådär tungt mätt som man blir av kött. Det ska bli spännande att prova iallafall! Jag är nyfiken på rödbetsbiffar också, det fanns med i receptboken jag fick av Louice. I övrigt är jag HELT lyrisk över att Kenza ska gifta sig. Alltsååååå förstår ni hur fint det kommer vara? Dör. Har även läst att H&M har köpt upp en sjättedel {obs obs endast en sjättedel nu hörrni} av hennes klädmärke för 2O miljoner kronor. Jorå. Kul för henne. :-)))) Jag är inte alls bitter, haha!
 
Idag var min plan att göra soppa till middag, men jag har faktiskt varken lust eller energi till det. Det är så jäkla mycket skalande, hackande, kokande och väntande. Var inte riktigt på humör för det, jag är alldeles för hungrig och blir extra grinig av huvudvärken som vägrar ge med sig. Soppan får helt enkelt vänta tills imorgon istället. Då ska jag även gå till frisören och jag är faktiskt himla nervös för jag trodde inte att jag skulle få en tid så fort. Torsdag {när jag hade tänkt gå} var fullbokat så imorgon klockan 9 ska mitt hår få lite kärlek. Jag har tänkt bli ljusare i håret. Spännande va?
 
Jag har varit så mörk så länge nu {gillar att jag förändrar mitt hår typ var 1O:e år, haha!} så jag känner att något måste hända. Har varit inne på att klippa av det till axlarna, men jag gillar långt hår under sommaren för det är mysigt att göra lite roliga frisyrer. Däremot kanske det ryker till hösten. Men som sagt. Jag är trött på att få utväxt efter bara ett par veckor, för ljus utväxt i mörkt hår kan ju vara det fulaste som finns. Ser ju skallig ut på långt håll. Hahaha! Som en liten Gollum. Så jag velar om jag ska försöka gå tillbaka till min naturliga hårfärg så småning om, bara för smidighetens skull, men den är ju BLOND??? Alltså inte fjortisblond nu, men ändå rätt så ljust mellanblond, och väldigt ljus under sommaren. Jag vill ju verkligen inte vara blond. Jag tycker att jag passar så himla mycket bättre i mitt mörka hår. Ååååhhhh varför föddes jag med fel hårfärg??

Lämna kommentar