Maggan-häst och sena varor

27 april, 21:40

 
Hej bloggis! Nu sitter jag i soffan med lilla voff i vanlig ordning och slötittar på Det okända. Har ätit tacos med Max framför lilla mästerkocken {min söta favvis Ines/Inez (?) åkte ut, buhu haha} och ridit dressyr på stökiga Maggan. Hon är så bråkig och jag har bara ridit henne tre gånger tidigare. Det är inte alls den typen av häst som jag brukar rida så det kommer nog ta ett tag innan jag hittar hennes knappar. Har noll kontakt med högersidan och jag fattar inte hur jag ska göööraaaaaa. Känns som att jag provar allt, men obviously not. Tygeln är helt slapp på höger, kan seriöst korta upp så att jag håller i bettet känns det som. Hmm. Jaja! Det är kul med utmaningar och fast att hon är lite speciell så gillar jag henne. Med tanke på att Trophy var lika knasig när jag började rida henne och hon nu är min absoluta favorit så tror jag att Maggan kan vara jätterolig när man väl lär sig hur hon funkar. :}
 
Well. Idag jobbade jag till 16 och vi var fem personer eftersom varorna kommer på onsdagar. De ska komma mellan 9-9.3O, men vet ni när de kom? Vid 14! En ny chaufför som ALLTID är jättesen. Samy ringde och skällde på honom flera gånger. Han ba "vi är jättemycket personal för att varorna ska komma. Godiset är slut!!! {det var det inte} Vem ska ge kunderna godis? Personalen går hem snart, ska du fylla på godis kanske???" hahaha. Han hade högtalare på också så att jag och Martin skulle höra. Den stackars chauffören sa att han skulle komma om en minut och Samy ba "jaaa, jättebra, jag bara skojar med dig! Men då ses vi snart så hjälps vi åt att fylla på!". HAHA älskart.
 
Imorgon ska jag göra naglarna och som vanligt har jag ingen aning om hur jag vill ha det. Jag har en fin rosa färg i huvudet som inte tycks finnas på riktigt, haha. Iallafall inte på salongen. Vi får se vad det blir! Grönt kanske. Nu ska jag lägga en liten beställning på Nelly och hjälpa Max att kolla på jeans. Pusssss!
 
 

Lämna kommentar