Lite nytt i sovrummet

23 april, 18:28

 
 
 
Hej kompisar! Nyss tog jag ett ryck med dammsugaren igen {jag gillar att dammsuga haha} och passade även på att äntligen göra lite fint i sängen. Vi var på Ikea förra månaden och köpte innerkuddar till några kuddfodral jag hade beställt till sängen. Passade även på att köpa ett tillfälligt överkast då, att ha tills det är dags att lägga mer pengar på ett ordentligt. Bilden knäpptes under den enda sekunden som Dino INTE röjde runt i hela sängen haha, men det är iallafall därför det är lite rörigt. Han tyckte att det var superkul med lite nytt i sängen och han är med på båda bilderna egentligen men jag beskar bort honom, hehe.
 
Sovrummet är långt ifrån klart men det blev iallafall mycket bättre nu än vad det var innan. Vi har ju varken haft överkast eller fina kuddar utan har bara "bäddat" lite fint med täckena. Nästa steg blir att fixa sänglampor, för just nu har vi bara en plug in-lampa {här hittar ni den, den är supersmidig för den har uttag för laddaren på "foten"} på min sida av sängen. Jag har tänkt att jag skulle vilja ha en glödlampa i en lång sladd i en kul färg hängande från taket på varje sida {såhär / såhär}, men sen älskar jag ju att läsa... Det hade varit jättesnyggt med glödlampor, men det är kanske mer praktiskt med läslampor som typ sitter på väggen och går att vrida lite. Eller? Vad tror ni?
 
Vi har pratat om att tapetsera garderobsdörrarna men nu har jag börjat vela. Alltså ni förstår inte hur jobbigt det är att vara jag. Eller hur jobbigt det är för mig och Max att vara ett par, för vi är nog de veligaste personerna som finns tror jag. Vi får se vad vi bestämmer oss för! Någon matta ska vi väl ha iallafall, längs med fotänden/garderoben, eller kanske en på varje sida av sängen..? Hmm. Spotlights av något slag ska upp i taket framför garderoben, för jag ser inte mina kläder och får använda ficklampan på mobilen för att skilja allt åt, haha. Sen ska vi ha som gardiner/tyger i en takskena över balkongdörren så att vi faktiskt kan få det mörkt när vi sover och jag få ett skrivbord och en stol i hörnan bredvid garderoben. Efter det är det "bara" småfix kvar. Hyllor, dekorationer, posters, växter osv. Japp, ni hör ju. Och detta är bara ett rum, haha!

Lämna kommentar