Inrednings-inspo

19 april, 10:52

1. Vas // 2. Klocka // 3. Flugsmälla // 4. Bestick // 5. Lampa // 6. Ask // 7. Hand // 8. Hand // 9. Spegel // 1O. Oljelampa // 11. Krokar // 12. Kuddfodral // 13. Kuddfodral // 14. Hushållspappershållare // 15. Ananas-fat // 16. Elvisp // 17. Sopskyffel // 18. Tandborstgömma // 19. Hushållspappershållare // 2O. Uppläggningsfat // 21. Kaktusar // 22. Vit ananas // 23. Grå ananas // 24. Tidningsställ // 25. Verktygslåda // 26. Mjölkkanna // 27. Knivställ // 28. Mörkgrå stol // 29. Grön stol // 3O. Ljusgrå stol
 
Hej bloggis! Den här veckan har jag många lediga dagar och jag jobbar inte förrän fredag nästa gång. Skönt, och jag ska försöka ta det lite lugnt. Det svåraste är ju att ta det lugnt inne i huvudet, min hjärna går på högvarv konstant. Tror att jag håller på att få munsår förresten. Jävligt typiskt. Jag sitter med en kopp te här i soffan och har just satt ihop ett collage med fin inredning som gärna får flytta in hemma hos oss. 
 
Fällstolarna i collaget har vi kikat på ett tag. De är ju ändå fina för att vara fällstolar, och extrastolar är något vi behöver med tanke på att min släkt är rätt stor. Det räcker med att jag bara bjuder våra närmsta {vänner ej inräknat} så är vi ca 12 personer. OCH KOLLA ELVISPEN DÅ!!!!! Den är rosa och jag vill ha den. Det är den jag har pratat om så länge OCH den är på rea nu. Knivstället med knivarna är ju så himla fiiint! Men jag vågar inte köpa dom för jag tror att jag kommer få en utskällning av min kock-svärfar. Det är säkert jättedåliga knivar. MEN fina. Jag gillar det blå uppläggningsfatet väldigt mycket, vi har faktiskt inga uppläggningsfat alls. Ananasfatet tyckte jag var lite kul faktiskt. De gröna kaktusarna tycker jag är lite roliga. De finns även i guld och i vitt.
 
Händerna älskar både jag och Max. Vår favorithand är denna som inte är med i collaget då den är slut på hemsidan. Det blir nog ett par händer senare när vi har luskat ut en bra plats. Har letat fönsterlampor i hundra år känns det som, och nu har jag hittat the one. Den svarta från VITA tror jag ska få flytta in i ett par fönster här hemma. Den är enkel och diskret men ändå himla fin tycker jag. Trodde aldrig i mitt liv att jag skulle få syn på en FIN flugsmälla, men tji fick jag. Är kär i hängaren med krokar men har ingenstans att ha den tyvärr. Verktygslådan är söt, den finns också i rosa men den dagen min man köper en rosa verktygslåda ska jag äta upp min sko. Och vi vet ju alla att jag är totalt frälst i både oljelampan, den runda spegeln och de svarta besticken. Dör för alla tre. Jag kommer aldrig sluta tjata om dessa svarta bestick. Jag är dessutom skitförbannad för de har höjt priset med hundra spänn. Vem gör så??? Som om jag ens hade kunnat köpa en hel samling redan innan prishöjning liksom. Sparka på den som ligger bara, gör det. Hahah.

Lämna kommentar