En bra måndag

11 april, 19:44

Hur söt är inte lilla voff? Haha. Såhär satt han och solade imorse, lutad mot en kudde uppepå soffryggen med världens sämsta hållning :'D
 
Hej hopp! Jag sitter i myskläder i soffan och kikar på Dr Phil {såklart, varje dag kl 19 haha!}. Det har varit lite tyst här de sista dagarna men jag har knappt tagit upp datorn. Skönt ändå, fast det kliar i fingrarna nu kan jag säga. Måste liksom skriva för att funka ordentligt. Min dator plingar så att jag tror att den ska sprängas i luften, för min syster skickar ungefär 97438 länkar på balklänningar. Fast nu skrev hon att hon "får panik" och skulle gå ut på en promenad. Hahaha, att balklänningar kan ställa till livet så.
 
Idag fick jag två bra rabatter från Ellos. En som ger 15% på hela beställningen {vid köp av minst 5 varor} och en som ger 5O% på dyraste varan och fri frakt. Vi ska nog använda erbjudandet med 5O% på dyraste varan och passa på att köpa balkongmöblerna. Jag tänkte att jag bara skulle kolla bland nyheterna på inredningen och då råkade jag hitta det här skåpet som vi båda gillade. Vi vill ha ett skåp i ena hörnet i köket. Vi behöver verkligen förvaringen för just nu står saker framme hela tiden pga brist på plats i köksskåpen. Vi är ju lite {mycket} kräsna som ni vet och jag har letat ett bra tag utan att hitta ett snyggt skåp. Det får bara vara högst 75 cm brett så det är lite knepigt. Så nu ska vi klura några dagar. Jag hade helst velat bygga ett eget skåp, men Max säger att det är för svårt. Ett annat alternativ är att köpa stomme från Ikea och sen komplettera med Superfront {som vi gjorde till tv-bänken}, om det finns mått som passar. Åhh, varför ska allt vara så svårt???
 
Jag har ont i huvudet. Jag misstänker luften på jobbet. Såhär hade jag det hela förra sommaren. Kom hem med galen huvudvärk varje kväll, fick migrän runt 9 och deckade. Mådde bra morgonen efter och sen började det om. Inte kul alls. Då var AC:n trasig och direkt när den var fixad försvann min huvudvärk. Men nu sista veckorna har jag börjat känna av det igen så vi får väl se om jag kan få dit någon som kan kolla på det igen. Nu ska vi äta tacos!

Lämna kommentar