Trött, jacka, bio och svammel

29 augusti, 12:38

Tjolahopp! Jag sitter i Max säng och känner mig helt mosad. Har ingen aning om vad det är med mig, men det känns som om jag sovit ungefär 5 minuter i natt. Det har jag inte, jag har sovit ganska mycket mer faktiskt. Jaja, vet inte vad jag sa hitta på idag. Känner mig seg och har inte orkat göra mig fin nog för att visa mig utomhus än, men när Max har slutat så kanske jag drar med honom in till stan och visar honom en jacka jag har hittat. Den jag pratade om ni vet. När han sa "men du har ju massa jackor". Ja, men ingen sån jacka. Duuh.
 
Både igår och idag har jag vaknat proppmätt. Som om jag precis tryckt i mig hur mycket mat som helst. Så konstigt, och jag är fortfarande inte hungrig. Dricker lite juice nu och ska äta tonfisksallad när jag väl blir hungrig. Goootttt. Vill ha te men min tekopp är spårlöst försvunnen. Ja, jag har bara en tekop. Är hos Max och han dricker ju inte te.
 
Jaha. Nä, men jag får väl ta och läsa en bok eller så. Lagom roligt. Just det, jag glömde ju berätta för er. Förra fredagen skulle jag och Max gå på utomhusbion vid Kalmar Slott, men när vi kom dit var det slutsålt. Så imorgon SKA vi gå, om vi så ska sitta och vänta i timmar. Punkt. Haha. Hade hellre sett Notting Hill än Shakespeare in love, men vad fan.
 
Just nu har jag väldigt bra planer {enligt mig själv}, så jag håller på att prata sönder Robin. Hihi, tur att han är van.
Nä, jag skulle ju göra nåt vettigt. Jag har lovat att ni ska få se bild på knäckebröd, vad jag har i min väska och säkert vad jag köpte för kläder. Ojojoj.
 
Pufsss på er!
Snart är sommaren sluuuuuut. Tagga höst!

Lämna kommentar