Torsdag

22 augusti, 10:38

Tjoho! Jag är ju ledig nu mera. Har fortfarande inte fått veta om jag får vara kvar till hösten. Min chef har semester fram till måndag, så jag ska ringa då. Jag har faktiskt börjat läsa om Harry Potter-böckerna. Läste första när jag var 7 år, så jag minns inte mycket av dom. Jag orkade inte läsa om ettan och tvåan, för jag vet i princip i detalj vad som händer där, så jag började med trean istället. Läste den när jag var 9 år. Gillar när det står typ "till Sofie från mamma och pappa, julen 2OOO" eller något. Då vet man hur gammal man var. Vet att jag var väldigt liten när jag läste dom, för jag fick springa in till mamma HELA tiden och fråga hur man uttalade orden. Som Dumbledore, Quidditch osv. Haha. :}
 
Måste seriöst köpa ny dator. Min dator hänger i en liten sladd, det är det enda som håller fast skärmen i tangentbordet. Så tapper! Haha. Men jag vill hellre åka utomlands, haha. Eller köpa ett objektiv för 2O tusen. Det sista kommer inte hända, men man kan ju få drömma. ;D Just nu slötittar jag på House Wives of.. någonting. Alla ser ut som gamla, opererade nudlar ungefär. Charmigt.
 
Max jobbar, men han slutar nog tidigt idag och då ska jag pussa honom tills han aldrig mer vill ha en puss. Typ. Ikväll är det Idol. Bagge är så jävla skön tycker jag. Kanske får bli någon film efter det också, vi får se. 
 
Jag har förresten börjat på min önskelista inför julen. Den innehåller inte så intressanta saker, men iallafall. Nu ska jag göra nåt vettigt. Haha. Pufss!
 
Ett stycke brusig mobilbild.

Lämna kommentar