Pinterest

13 augusti, 12:39

Tjolahopp! Jag kom just hem från en snabb runda på stan. Det började ösregna på vägen hem, så nu sitter jag invirad i täcket, haha. Var på UM och förnyade mitt recept på piller, och sen köpte jag en paj {som var äcklig} och en soppa på vägen hem. Hann även gå igenom H&M lite snabbt, hoho. Är ledig idag, så nu väntar jag på att Max ska komma hem från jobbet. Vi hyrde en film igårkväll, men när vi väl skulle titta så funkade den inte att läsa. Så typiskt. Dock hyrde vi den gratis, så det gjorde ju inte jättemycket.
 
Jobbar onsdag, torsdag, fredag, lördag och söndag. Det är min sista vecka, men jag hoppas att jag får vara kvar under hösten också. Håll tummarna för mig.
 
Förresten! Ni som inte har Pinterest borde skaffa det. Så sjukt bra inspiration till precis allt! Jag sitter och drömmer mig bort bland mode, matbilder, resmål och allt möjligt. Gå in och titta! HÄR hittar ni min sida, följ den gärna och släng iväg en kommentar här ifall ni är medlemmar. Vill gärna följa massa bra. :} Man kan välja att följa en hel användare eller bara vissa album. Pufss!
 
 

Lämna kommentar