Picknickbio och måla staket

23 augusti, 20:31

Hej på er! Hoppas ni haft en fin fredag. Jag vaknade vid 9, som jag skrev i förra inlägget, med migrän. Sov lite till och under dagen blev det bättre och bättre. Idag har alla fått lön {även jag!!} så det har varit KAOS överallt där jag varit. I stan, på Maxi osv.
 
Åkte iväg för att köpa mjölk och en läsk tills ikväll innan, men det slutade med att vi handlade ganska mycket mer än så. Blir lätt så när det är billigt, haha. Jag köpte jättegoda knäckebröd med kanelsmak från WASA som jag ska ta bild på åt er. Säkert skitgoda att ha banan på. Vi köpte även lite fika att ta med ikväll då vi ska på bio ute. Citronmuffins fick det bli. Jag tycker det är gott, för det smakar inte bara socker som de flesta andra kakorna/desserterna.
 
Ikväll vid 21.OO ska vi på picknickbio på slottet. Bio under bar himmel, har alltid velat se det! De visar Notting Hill och den är ju ganska mysig ändå. Jag är lite allergisk mot Hugh Grant {och att han måste blinka femhundraelva gånger per sekund}, men gillar själva filmen ändå. :}
 
Imorgon ska vi vara hos farmor och farfar O9.3O för att måla staket. Det blir nog bra tror jag. Jag har dock ingen aning om vad jag ska ta på mig. Jag har inte så mycket kläder att jag kan offra något, haha. Max har ju iallafall målarbyxor och sånt.. Aja, det löser sig. Sen sover vi hos mamma lördag och söndag eftersom hon är på bröllop. Vi ska laga lite mat, baka, mysa och klappa min katt. Haha.
 
Nu måste jag byta om och fixa lite. Börjar bli stressad, som vanligt.
Pufss på er!
 
 

Lämna kommentar