Ont i nacken, svammel och snygga bilder

19 augusti, 17:49

Halluu! Igår var min sista jobbdag, och jag jobbade mellan 15-22.15. Får se om jag får vara kvar till hösten. Imorse vaknade jag med världens värk i nacken, måste ha sovit snett som fan, haha. Ska inte rida ikväll pga det, men ska ändå följa med och titta när Emmie rider. Det är hoppning så det blir nog roligt. Blir lite ledsen över att jag missar hoppning på Ziggy. Han är studsig, pigg och stark som en ångvält så det är bra träning att hoppa honom, haha. Men jaja. Vi brukar åka ca 18.2O, men det är kö på ölandsbron idag, så vi ska åka mycket tidigare. Blir hämtad alldeles strax. :}
 
Max ska iväg på någon spelträff, så vi ses inte förrän 21.3O igen. Då blir det nog film och popcorn, hihi. Om jag orkar ska jag måla naglarna. Har inte så mycket att berätta för er. Idag var jag hos farmor och farfar en stund. Åt soppa, fick nybakat bröd och så spelade jag lite spel med farmor och deras granne Ella. Jag sög. 
 
Hade lite tråkigt imorse {Max jobbar} så jag ägnade mig åt att skriva en lång lista på saker jag vill ha och behöver. Den blev så lång att jag slängde den i ren skräck, haha. Tror jag behöver vinna några miljoner.
 
Juste, min stora lillasyster började gymnasiet idag. Så stor hon är. Fast för mig kommer hon alltid vara en liten plutt. Haha. Nu ska jag stänga ner här så att jag är superredo när de kommer. Pussar!
 
Om ni tycker att jag uppdaterar dåligt kan ni alltid följa mig på Instagram, där heter jag "sofieryden".
 
 

Lämna kommentar