Mysdag, modehuset och prova på nytt recept

25 augusti, 19:04

Hej hopp! Hoppas ni haft en bra dag hittills. Jag har haft en mysig heldag med min finis. Vi tog sovmorgon, låg kvar i sängen lääänge och bara pratade om allt och inget, kollade på Shaytards och vid 1-tiden åkte ut till Modehuset.
 
Jag köpte ju en grön höstjacka på Vero Moda i början av augusti, men nu när jag beställt den andra jackan i grönt så tänkte jag att jag lika gärna kunde byta den här till svart, så det gjorde jag idag. Det kan ju vara bra att ha en svart jacka också. Jag använder ju helst svart ändå. Alltid. På allt. Haha, är väldigt tråkig med det. Men det känns ärligt talat onödigt med två ganska lika jackor i nästan samma gröna färg. När jag kom dit fanns det EN svart kvar i min storlek! Sån tur.
 
Max köpte ett par jeans inne på H&M. Han fick även med sig en jättesnygg jeansskorta och fem par strumpor från Jack & Jones. Han går fasen aldrig hem tomhänt efter en shoppingrunda med mig, haha. Jag köpte bara ett par tunna strumpbyxor på Lindex. Är jag den enda som fortfarande säger strumpbyxor? Nästan alla säger ju tights. Tights för mig är byxor, fast i vanligt tyg. Som långkalsonger liksom, fast snygga. HAHA. Om ni förstår? Som leggings, fast de är av tyg och med fina mönster/dragkedjor/fickor osv. Det är tights för mig. Och leggings är strumpbyxor utan fot. Haha eh, vi lämnar det. Jag suger på att förklara.
 
Vi har precis börjat fixa lite med maten. Idag ska vi göra egna klyftpotatis, fläskfilé i ugn, rosmarinsås och kokta grönsaker. Det låter sjukt gott, men det är första gången vi gör det så vi får väl se. Max rensade köttet medan jag gjorde egen marinad av olivolja, vitlök, honung, soya och balsamvinäger. Mums! Ni kanske får en bild på maten sen, om jag orkar lägga upp fint och ta en anständig bild med digitalkameran. Annars blir det nog en kass insta-bild som vanligt. :'D Nu ska köttet ligga i marinaden en timma till, så under tiden kollar vi lite på tv. Pufss på er!
 
Foto: Sofie Rydén {jag}. // Gammal ugglebild från 2OO8/2OO9.
 

Lämna kommentar