Magsjuk, urinvägsinfektion och andra härligheter

14 augusti, 11:23

Hej små tappra läsare, vad hittar ni på? Jag ligger nerbäddad i sängen. Har knappt sovit alls i natt. Det började med att jag hade svårt att somna för att jag frös så mycket, och efter någon timma vaknade jag av att jag mådde så fruktansvärt illa. Sprang till toan men hade inget att spy upp. Ville inte äta på hela dagen igår nästan, det måste ju varit för att jag var magsjuk då. Kunde inte stå inne i badrummet, blev helt darrig, knäsvag och kallsvettig, så bara slängde mig på det iskalla golvet och låg där en stund. Efter en stund kunde jag ta mig tillbaka till sängen och låg där på rygg och dog. Har dessutom fått urinvägsinfektion, och ni som haft det vet hur jobbigt det är. Det känns som om man är sådär hyperkissnödig HELA tiden, fast att man inte är kissnödig alls egentligen. Så hade svårt att sova på grund av det också. Haha, mitt liv.
 
Vaknade imorse efter 3,5-4 timmars sömn med fruktasvärd huvudvärk. Mådde fortfarande väldigt illa men tänkte att nu jävlar ska jag jobba. Ställde mig upp och höll på att ramla ihop till en liten blöt fläck på golvet. Fick sjukanmäla mig. ÄR SÅ SUR. Det är ju min sista jobbvecka. Kunde inte den här skiten drabbat någon arbetslös {hehe} eller något istället? Blöööö.
 
Haha, positivt inlägg. Har inget roligt att berätta. Var ju ledig igår och då var jag hos farmor och farfar. Tänkte att det var bäst att passa på eftersom jag jobbar ons-sön, alltså hela veckan. Drack två koppar te och åt en sockerkaksskiva, men vägrade äta något annat. Kände bara att jag inte ville ha. På kvällen när Max skulle laga mat fick han göra till bara sig själv. Skumt.
 
Hoppas verkligen att den här skiten går över tills ikväll så jag kan jobba imorgon. Har lyckats göra en kopp te {med X antal vilopauser, men iallafall!} nu iallafall. Har ju mjölk i mitt te, och vet att man inte ska dricka mjölk när man är magsjuk. Men nu är det krig. Come at me bro.
 
Senaste från Instagram:
 
Min roliga kisse med sin sköna stil.
 
Ett litet hjärta på himlen.
 
Astrött tjej efter terminens första ridpass i måndags kväll. Dressyr på halvgalna Ziggy.
 
Sommarcollage.
 
Igår ösregnade det på mig när jag gick hem från stan. Buhu.
 
Såhär ser det ut hos mig just nu {+ en grå och sjuk person}

Lämna kommentar