Lite gnäll osv

15 augusti, 13:02

Har ätit en soppa, men är ändå hungrig. Vågar dock inte äta något annat. Har druckit avslagen cola för magsjukan och ska köpa citron att ha i mitt vatten mot kissesjukan. Varför ska allt hända mig? Och på min sista jobbvecka. Så jävla irriterande. ÅH. Planerar dock att jobba imorgon, om de vill ha dit mig. Det kan ju vara så att jag smittar fast att jag känner mig frisk nog att jobba.
 
Har hittat världens sötaste jacka som kostar 27O kronor MED frakt {den var på rea och så hade jag en rabattkod}. Har dock inte råd att köpa den just nu, och jag får inte lön förrän den 25, så jag måste vara sparsam och duktig. Det suger. Jag hatar att vara sparsam och duktig. Blöööö. Tycker att jag behöver en fin jacka att bli glad över eftersom jag är så sjuk och eländig, haha.
 
Har dessutom fruktansvärt tråkigt. Ingenting går på tv och det finns ingen film som jag är sugen att titta på. Förutom en som finns på Max dator, men han har USB-minnet så jag kan ändå inte se den i tvn. Jag är sugen på revben och bakpotatis, men jag får nöja mig med lite te. 
 
Saknar Max, men förhoppningsvis slutar han snart. Saknar Sofia som är i Grekland med sin pojkvän, och jag saknar Louice som är lika upptagen som jag ett tag framöver. Hoppas vi får ses snart iallafall! ♥
 
Igårkväll såg jag en film med Max som heter "Vanishing on 7th street". Jag tycker att själva idén var riktigt bra och den var obehaglig som fan, men storymässigt sög den. Ändå sevärd tycker jag. :} Svårt att förklara vad den handlar om, så jag låter bli. 
 
Kollar på nåt sjukt program på ettan, och en kille skulle beskriva sin fru. "She is just like an aubergine. You know they exist, but you're not sure what to do with them". Haha, så tokigt. Nu ska jag sluta skriva en massa skit och stänga av tvn, för familjen dom gör reportage om har en bebis som skriker 24/7. Pufss på er!
 
Foton: Sofie Rydén {jag}.

Lämna kommentar