Jag är lite velig minsann

26 augusti, 10:47

Alltså hej. Idag är en sån där dag där jag inte riktigt vet vad jag ska göra, så jag sitter bara still och gnäller högt för mig själv istället. Skitbra! Haha. Funderar på att åka till farmor och farfar på förmiddagen. Eller så är jag bara hemma och tar det lugnt, fixar lite bilder från sommaren osv. Jag vet inte. Åh.
 
Jag är nog bara hemma ändå. Max slutar nog lite tidigare idag, det är fint väder och senare är det ridning. Dressyr på Ziggy. Ringde City Gross tidigare. De har inga fasta tjänster att erbjuda, dock kommer de ha lite helgtjänster / folk som får hoppa in när de behöver hjälp. Men det var ju så många sommarjobbare och de kan bara välja ett par stycken, så de skulle återkomma och 2-3 veckor. Får väl dra till Arbetsförmedligen igen imorgon eller på onsdag. Woho! Livet.
 
Jaja, annars gör jag inte mycket. Känner mig lite trött men det går väl över snart. Min katt far runt som en kanon och leker med allt och ingenting. Ska väl söka lite jobb idag. Kanske åker till farmor och farfar iallafall. 
 
Jag har inte så lätt för att bestämma mig som ni märker. Haha.
 
Foto: Sofie Rydén {jag}. // Bild från Islandshäst-SM i Norrköping, 2O13.

Kommentarer:


camilla

Vad har du för objektiv? för typ både macro & tex hästar. Haft min kamera i snart ett år & tänkt hela tiden att jag ska köpa ett nytt objektiv då jag bara har standard objektivet än. Vet inte om jag ska satsa på macro eller något "sportigt", jag är ju ändå i stallet i stortseet hela tiden..

Lämna kommentar