Idag har mina ben äventyrsfrisyr

06 augusti, 11:33

Hallååå, vad gör ni? Jag vaknade vid 7 eller något i morse när Max skulle upp till jobbet. Jag är ledig idag så jag tänkte "nu ska jag sova som fan", men jag vaknade vid 9 igen och kunde inte somna om. Sen dess har jag typ gått runt i rastlösa cirklar och funderat på vad jag ska göra med mitt liv idag. Min plan var att hälsa på farmor och farfar, men de skulle på grillning med massa pensionärer. Bastards.
 
Max jobbar till minst klockan 14, så jag får väl hitta på något i min ensamhet. Funderade på att gå ut och sola, sen fick jag höra av min syster att det inte är fint väder. Se där, vad man missar när man bor i källarlägenhet! Fönstren är som toalettfönster om ni förstår, det kommer in ljus men man kan varken se in eller ut. Både bra och dåligt. Jag gillar stora fönster och mycket ljus, plus att jag har klaustrofobi, så ibland är det lite jobbigt. Speciellt om lamporna är släckta och det börjar bli mörkare ute. Då brukar jag få ryck och springa runt och tända varenda lampa så att det inte ska kännas som om jag är instängd i en grotta, haha. Frisk.
 
Emmie smsade precis och frågade om vi skulle åka till Modehuset och Ikea med mamma. Alltså det lät ju helt okej. Jag har dock ett problem: jag har inte hunnit raka benen på typ en vecka. Mina ben har äventyrsfrisyr, och det är inte okej. Jag hatar att ha håriga ben, det är bland det värsta jag vet. Känner mig så ofräsch och hemsk. Grejen är att jag knappt bryr mig {eller reagerar alls} om jag ser en annan tjej med orakade ben. Men på mig själv.. uhh. Så förmodligen kommer jag ta på mig jeans. Hoppas att det inte är 1OO grader ute.
 
Jag är så himla sugen på lussekatter. Det gör typ att jag inte har någon ångest alls över höst och vinter. Jag gillar faktiskt höst och vinter. Det jag inte gillar är när vi har snö fram till april typ, haha. Men jag gillar när det blir mörkt, när det är kallt. Jag älskar höstkläder, jag tycker att det är skitmysigt med halsdukar och stickade tröjor. Det känns mycket mer okej att sitta inne med en kopp te eller varm choklad och kolla på film om det är höst ute. Älskar alla fina färger, och så älskar jag julen!
Jag är förresten fortfarande riktigt stressad över att jag behöver nya höst- och vinterskor samt en ny höstjacka. Något som är svalare än dunjacka och varmare än skinnjacka liksom. Ni förstår säkert. 
 
Shit vilket långt inlägg. Kanske skulle ta och blogga oftare med mindre text? Jag kan verkligen inte skriva lite.
 
Igår orkade vi inte laga mat, så vi åkte bara till Frasses och åt lite pommes. De har bytt färger, jag fattar ingenting. Tyckte inte om det alls, för jag förknippar bara orange med MAX hamburgare, och det är ju inte alls bra. Varför kunde de inte fortsätta vara blå? De kunde ju ändrat utseende på allt men ändå haft kvar den blå färgen? Förvirrande.

Lämna kommentar