Borttappade pengar, gyros och kass skräckfilm

29 augusti, 22:38

YO. Eh. Sitter och ser på en dålig skräckfilm med Max just nu, så roar mig lite med att mobilblogga. Evil Dead är det vi ser, om någon undrar. Max gillar den men den är fööör extrem för min del. Jag sitter mest här med höjda ögonbryn och tänker whaaaat, typ. Haha! Älskar ju skräck annars. Helst när man blir psykiskt instabil efteråt. Hihihi hih hi.

Åh! Idag lyckades jag tappa en 5OO-lapp, och jag har ingen aning om var. Detta gjorde mig till världens argaste flickvän. Min pojkvän löste detta genom att köpa gyros till mig. Detta resulterade i en mätt och glad flickvän, haha. Mat i mitt hjärta alltså. Får egentligen inte äta sånt på vardagarna, men VAFAN. Har man tappat 5OO spänn har man rätt att tröstäta. Amen.

Nu blev någons huvud krossat. Den fräste som en katt och blodet sprutade. Komiskt. Får hjärtstillestånd varannan minut för att Max hoppar till så mycket. Han har armen runt mig så jag blir svinrädd varje gång. Nu tror jag att filmens mest meningslösa person strax kommer dö. Men det gör kanske inget.

Nä. Kanske inte ska spoila för er ifall ni vill se den. Max tipsar hett om att se filmen. Jag tipsar hett om att se Hotel Transylvania {pixar}, eller kanske Lejonkungen. Nu skriker Max i takt med tjejen på filmen. I samma tonart och allt. Imponerande. Jag fnissar och dokumenterar flitigt. Som ni märker.

Ska dock sluta dokumentera nu. Ursäktar alla eventuella fel i inlägget, jag skyller isåfall på Max och hoppa till-scenerna. Over and out.

{Är ganska säker på att den meningslösa personen dog nu. Sa ju det.}

Mhm, bilden. Jag är den snyggaste ni vet.

Lämna kommentar