MAGSJUK OCH SÅNT TREVLIGT.

07 september, 20:17

Hallu. Varning för halväckligt inlägg. Fortfarande sjuk, vet inte om det är sämre eller bättre än igår. Känns som om jag har bytt sjukdom nu. Igår hade jag migrän, hjärtklappning och svimmade nästan såfort jag satt/var uppe och gick. Igårkväll blev jag magsjuk istället. LIVET ÄR SÅ JÄVLA HÄRLIGT.
Spydde en gång igår, såg på Idol och var sjukligt hungrig. Inte ätit på hela dagen. Tog två knäckebröd och gick och la mig. Vaknade vid 4 och spydde sönder. Vaknade vid 5, vid 6, bid 7 och vid 8. Spydde alla gånger. Även vid 9, men då var det very tomt i min mage så hur mycket min kropp än försökte så gick det inte att få upp nåt. SCORE!

Idag skulle vi ha utprovning av studentmössor, och jag skulle jobbat 16-2O. Det gick ju jävligt bra. Har alrig varit såhär konstant hungrig/törstig innan. Det är som en ofrivillig bantningsdiet. Haha. Önskar jag hade magiska Kissie-piller så att man inte känner hungern. Jobbbbbigt.
Fick i mig lite soppa nyss, och mamma intygade mig att avslagen cola är bra för magen, så hoppas det får stanna. Är så jävla tjurig så om jag spyr igen tänker jag fortsätta äta direkt efteråt. VILL HA PIZZA.

Lämna kommentar