.

07 september, 22:55

NU har vi äntligen skickat efter en massa saker från H&M. Fick klicka bort ungefär 3 saker av allt jag ville ha, men det gör inget. Fick ändå supermycket snyggt för lite pengar. Är så glad idag. Wah. Vet inte riktigt varför. Men, skönt att skolan börjat igen, jag behöver lite rutin på mina dagar så att jag inte bara ligger hemma och sover.
Har världens bästa pojkvän, underbara vänner och snart kommer mina kläder. Stort plus!
Såg idol innan också, tycker så synd om de som verkligen inte inser och hör hur dåliga de är. Som asiaten, han kunde ju knappt svenska, och han förstod verkligen inte varför de sa nej. Aw. :/
Men kul hade jag också. En del skrattar man ju bara åt. Mina favoriter var den blonda tjejen från ICA och hon Anna [med stämbandsproblem] som sjöng sin egna låt [Shine]. :} Vem var er favorit?

Nyss godnattade jag Simon och jag lovade att lägga mig innan tolv. Såg nyss på klockan och blev livrädd, trodde den var halv 2. Jag är inte klok. Klockan var 22:22, det var väl alla 2or som gjorde mig snurrig. Haha!
Aja. Får se vad jag ska ta och hitta på nu. Har inga oredigerade bilder på laptopen. Måste fota snart, har inte gjort det på så länge nu! Usch. Längtar efter alla höstfärger.

Jag älskar dig så obeskrivligt mycket.

Lämna kommentar