tokbild

27 september, 22:50


Jag är riktigt trött men känner inte för att sova. Simon ringde mig nyss och var allmänt mysig. Bestämde att vi skulle tuffa hem till honom imorgon med bussen och bara mysa hela dagen. Låter skitbra om ni frågar mig.
Bra att jag har något att se fram emot imorgon under skoldagen, blir lätt rastlös och "jag orkar inte mer"-aktig om jag har tråkiga, sega lektioner, vilket jag förmodligen kommer ha imorgon.

Och herre jissanes, jag måste ju träffa min ven Sufia snart också. Hon har nämligen beställt en skjorta på min bekostnad och är nu skyldig mig exaktus 99 kronor. TrevlanZ, för mig iallafall. Smsa när du kan Shorty.

Så; imorgon blir det älskling, på onsdag ska jag faktiskt in till stan med Dafviid [min ven, som ni kanske inte känner till] för han ska minsann shoppa kläder [dvs jag packar på honom allt jag ser och tvingar honom att köpa, ingen egen vilja här inte], på torsdag är det plåtning med Louice [om det inte regnar..?] och på fredag är det fucking helg. Awesome. Då blir det fredagsmys, lördagsmys och söndagsmys med bästa. Hjärta

Lämna kommentar