Tisdagen den tjugoåttonde september 2O1O

28 september, 14:11

Har nu slutat för dagen, så skönt! Dock sitter jag och väntar på älskling som är på ett möte, men jag får väl hoppas att det inte tar allför lång tid. Måste nog ta ut lite pengar också, ifall jag råkar ut för samma sura busschaufför som sist. Usch, dumma gubbe!

Sitter på en bänk inne i skolan och bara slappar. Kollar bloggar, facebook och skriver ett litet inlägg för de som är intresserade. Det står ett gäng kaxiga fjortiskillar och hänger vid ett bord några meter bort, och fy vad de låter. Alla snackar som om de är bäst i världen, och skryter om allt möjligt som man inte borde prata högt om. Iallafall inte mitt i skolan. Haha, patetiska.
Blev ganska irriterad när de började se ner på olika tjejer. "Ni vet, hon som ser ut som en valross med cancer" osv, när det i själva verket inte alls är något fel på tjejen i fråga. Idioter. Är alla killar så vidriga när de är tillsammans? Blir äcklad.

Jag ska sluta vara en sån surfitta nu. Hoppas alla haft en bra dag hittills? Det har jag, även om jag varit ganska trött. Känner mig sugen på något, vet inte vad dock. Chips kanske.

Lämna kommentar