Sufi blir hälsosam

28 september, 14:22

Vill bara komma hem och krypa ihop i Simons säng till någon bra film, helst med chips. Han har laddat hem True Blood till mig, den söta bullen, för jag verkar vara den enda i hela världen som inte sett det. :}

Jag och Simon har förresten bestämt oss för att bli hälsosammare från och med att Oktober börjar. Vi ska ut och springa på helgerna, gå ut och gå och inte äta godis och sådant mitt i veckorna.
Jag har, lyckligt nog, otroligt svårt att gå upp i vikt. Det känns som om jag kan äta tonvis med godis utan att gå upp ett gram. Har alltid varit sån, vägt för lite och allt det där - men jag kan ändå känna att det inte känns bra i kroppen att äta så mycket godis som jag ibland kan göra. Kroppen säger liksom ifrån på något sätt, även om det är sjukt jävla gott.
Efteråt är det som om hela kroppen talar om att det blev för mycket. Kan inte beskriva känslan, men en del kanske upplevt likadant. Känner mig inte äcklig på något sätt, eller får tankar om att jag måste spy osv, det är något inuti mig som säger stopp.

Har ignorerat den känslan de få gånger de kommit, men nu känns det som att jag är världens mest ohälsosamma människa. Älskar godis, chips, kakor osv, skulle aldrig kunna sluta äta sådant. Men nu känns det som att jag sitter på min röv hela dagarna, går och lägger mig, åker buss till skolan - vecka ut och vecka in. På helgerna blir det godis, läsk, chips och godare mat och bara massa mys och sitta still med älskling. Det är mysigt, men jag känner att jag måste röra på mig också. Eftersom att vi har alla våra lektioner, läxor och inlämningar på datorn sitter jag vid datorn från morgon till kväll.
Ridningen är inte samma sak, där tränar jag musklerna men inte min kondition, jag kan bli otroligt trött och svettig, jag får träningsvärk, men det är inte samma trötthet och utmattning som blir om jag skulle sprungit en runda.

Ändring inc.

Ruskigt gammal, lagom kass, bild från 2OO8. :}

Lämna kommentar