Studio

30 september, 19:00

Hemma från en lång dag. Hade idrott på morgonen, men var bara med under Volleybollen på grund av min huvudvärk. Ville inte göra den värre redan på morgonen och sen vara trött och tjurig resten av dagen. På lunchen tog jag och Louice varsin hamburgare på donken och sedan gick vi vidare till H&M. Det råkade vara rea där, så vi båda fick med oss lite nya saker hem. Louice köpte lösögonfransar [till fotograferingen], en blå hög kjol och en bh. Jag köpte en blommig fluffig kjol, en söt ljusrosa väst samt ett par svarta skumma shorts med hög midja [simon kommer döda mig].

Sedan gick vi tillbaka till skolan eftersom vi bokat studion. Dock var det en massa folk där inne, från Entrepenör [en linje] tror jag, och de hade studion i en evighet. Så vi fick sitta och vänta en bra stund. Sedan var det vår tur och vi påbörjade smink, kläder och hår. Louice hade en svart peruk med lugg som hon var jättesöt i. Började plåta lite smått. Vi hade lite problem med ljuset eftersom vi tyckte det blev ojämnt och gav fula skuggor, men till slut fick vi nöja oss och bara köra på.

Första gången jag plåtade Louice, första gången jag fotade i studio. Förväntade mig inga superbilder men en del bra blev det nog allt. Härligt att fota snygga Louice som jag känner så väl. Bilder kommer senare. :}

Här har ni en UNDERBART vacker bild på mig när vi testade ljus.

Kommentarer:


låis

du är jättefin tjejen och det vet du!

trevligt var det, väntar spänt på resultatet <3

Lämna kommentar