ORVAR

27 september, 22:26

Gick hem från skolan idag vid 11 som sagt, hade lustiga kramper i magen, det började högt uppe, typ i samma höjd som lungorna och hjärtat sitter, men under dagen flyttade det längre ner och nu sitter det så lång ner i magen det kan komma. Misstänker fejkad mensvärk, för alla er som bryr er. Min kropp kanske inbillar sig nåt, det är iallafall samma typ av smärta. AJ. Fick sätta mig rakt ner på gatan imorse för att inte ramla ihop, känns inte speciellt kul att sitta på lektioner när man har så ont.

Iallafall, tappade ju även mitt busskort någon gång under morgonen och därför hämtade farfar mig. Han frågade om jag ville följa med hem, och jag tackade ja. Hellre dega där hemma än ensam i vårt hus. Sällskap är trevligt, speciellt om man har ont. :} Syster kom senare också och nyligen kom vi hem från stallet.
Det gick superbra! Red Orvar som i vanliga fall brukar springa med 2 meter lång hals och huvudet i marken oavsett vem som rider, men idag gick han jättefint. Helt förvånad, läraren med tydligen. "Har aldrig sett honom gå så fint". Liksom oj, är inte van vid sån kritik. Rodnar. Bokstavligt.

Han brukar se ut som en smäcker älg/efterbliven dinosaurie i vanliga fall, men han liknade bild 2 idag de sista 10 minutrarna och övriga delen gick han jättebra även om han inte var på tygeln hela tiden. Nöjd ändå med tanke på hur svår han verkar vara. Jag verkar också vara den enda personen i hela världen som faktiskt inte blir ledsen om jag blir tilldelad Orvar. Alla bara "åh..", men jag är mer "taggggaaa". Skumt.

Nu svamlar jag. Sängen kallar.. Märks det?

Lämna kommentar