Lalala (8)

08 september, 22:46

Alltså snart kastar jag datorhelvetet i väggen. Vems internet är helt invalidiserat? Mitt. Det är helt galet segt idag, har ingen aning om vad det är för fel. Dessutom är det nåt fel på tvn och kanalerna. Är ju inte speciellt haj på sånt, så vet inte vad det är. Men bilden hoppar och det gnisslar typ om ljudet. :o Mysko. Pappa ringde Telia iallafall, hoppas de fixar. :}

Såg idol för en stund sedan. Tyckte om Alice som Bagge kallade upp under föreläsningen. Mysig röst. Annars var det ingen jag tänkte "wow" om. Eller mja.. någon kille tror jag hade rätt mysig röst men han såg ut som en bonde. Tragiskt.

ÅH, måste berätta något extremt irriterande som hände idag. Skulle ju leka med Louice, och hon bor några hållplatser innan mig. Så hon hoppade av hemma hos sig för att äta osv, och sedan skulle hon ta moppen till mig. Medans jag väntade på henne bestämde jag mig för att ladda mobilen, eftersom den var stendöd. Stoppade för det första i laddaren på fel håll och fick ett utbrott innan jag insåg att jag var tvungen att vrida kontakten. Bright.
Sedan tänkte jag starta mobilen och kolla sms medans laddaren satt i [det går ju, det vet alla], men inte fasen startade mobilen. Prövade att ta ur laddaren/batteriet osv men det hände ingenting.
Efter 14 minuter insåg jag att jag tryckt på fel knapp hela tiden och brast ut i ett psykotiskt skratt. Inte fint.

Min tekniska förmåga sträcker sig till oändligheten.

Lämna kommentar