I skuuuulan

09 september, 09:46

Halloo. Sitter på en teorilektion i Idrott och Hälsa B. Inte alltför kul kanske, men det funkar. Går mest igenom vad vi vill göra på idrottslektionerna, till min förvåning [och saliga lycka] var det ungefär 7/10 som skrek "JA!" när någon föreslog det]. Dock verkar inte min lärare förstå att det förmodligen kommer att kosta pengar. Men aja. Ska kolla upp det på måndag när jag är i stallet iallafall. :} Om jag hittar Lena..

Jaja. Har galet ont i halsen. Hittade en halstablett som fastnat i fodret på min väska, lagom luden osv, men oj vad glad min hals blev. I typ.. 5 minuter. Nu gör det lika ont igen. Fuck.

Saknar pojk. Men får se honom imorgon. *happy panda*
Om en timma slutar jag och då ska jag hem till finaste farmor och farfar. Varma mackor och soppa here I come! Åh så gott. Har längtat efter soppan sen igårkväll. Även fast jag åt den igår.. Haha. MMM! :}

Btw kommer denna hösten bli helt underbart mysig. Jag har min pojke, nu i helgen ska vi mysa galet, helgen efter det är det Liseberg, sedan 11 månader. I oktober har vi 1 år och då börjar dessutom bli höst på riktigt. MYS! Sen i november ska vi till Stockholm och SVT [!!!] med klassen och då börjar det även bli dags att köpa/planera julklappar. Sen december, ohlala. Kommer bli mysigaste julaftonen. Farfar, farmor, moster, familj och Skrutt. Bara vi. ♥

Kommentarer:


Sandermolly

Hi there and nice greetings from Germany. I saw this really good site and thought to sign the guestbook. So keep up the good work - I already added the site to my personal favorites.

Lämna kommentar