Hiss & Diss september

22 september, 22:31


- Hösten. Jag älskar verkligen när hösten och kylan kommer. Man kan kura ihop sig under mysiga filtar, sitta framför en brasa och dricka varm choklad. Det är massor av fina färger ute, alla snygga höstkläder kommer och bäst av allt, man kan hoppa runt bland alla löv!
- Kärlek. Det finns inget bättre än det hjärtat gillar mest. Har man funnit sin älskling är man lyckligt lottad. Gos framför en varm brasa är något av det mysigaste som finns!
- Fujidirekt. En superbra hemsida för fotointresserade. De har ett stort urval av olika produkter och passar perfekt om man inte vet vad man ska ge bort i present eller julklapp. Man kan skapa sina egna muggar, musmattor, almanackor, tröjor, förstora bilder, göra fotoböcker med mera. Billigt som fasen med helt okej kvalité. OBS! Tänk på att göra bilderna lite ljusare än vanligt innan ni framkallar därifrån, bilderna mörkas ner en aning efter framkallning.
- Merlin. Bästa serien i hela världen. Det var David som visade mig först, så fetaste tacket till honom. Jag och Sufia knarkar denna serie som faaaaaan. Har säsong 1 på dvd-box och väntar spänt på att säsong 2 ska komma ut. För alla er som missat - här kan ni se Merlin från början!
- KLT. Kalmar Läns Trafik, de som har hand om busstrafiken här i Kalmar. Jag avskyr dom innerligt. Haha. Men seriöst, bussarna är verkligen aldrig i tid, busschaufförerna är allmänt sura och många kör illa [gas, tvärnit, gas osv]
- Egoistiska människor. Finns inget värre än människor som måste vara i centrum hela tiden. Folk som är desperata efter uppmärksamhet och kan göra och säga nästan vad som helst för att någon ska skratta. Klarar verkligen inte av det. En del kan ställa en fråga men strunta i svaret, och istället avbryta för att börja prata om sig själva. Lågt och patetiskt.
- Tempo. Vad är det för jäkla affär egentligen? Gick in där för att köpa tuggummin en dag, men de har ju ingenting? Eller visst har de varor, men inte av märken man känner igen? Jag är väldigt skeptisk mot sånt och köper aldrig något från okänt märke. Därför handlar jag aldrig i affärer som typ Lidl eller Rusta. Skabb.
- Studiebidraget. Tycker att det är för lågt. Man klarar sig inte långt på en ynka tusenlapp i månaden, fattar att det inte går men vi kunde gott och väl fått det dubbla enligt mig.

Lämna kommentar