heihei

06 september, 22:11

Hej sötebloggen. Har inte uppdaterat på evigheter känns det som, men jag har varit i torsås över helgen. Eller ja, sen i torsdags faktiskt. Var ju ledig torsdag-fredag. Skitgutt.

Kom till älski i torsdags kväll och hade det allmänt mys. I fredags fixade Simon The Sims 3 till mig, tacktacktack, hihi. Fast, jag bygger typ bara hus. Har aldrig spelat i en familj så länge att någon bytt ålder. Inte ens när jag var liten. Hade över 5000 downloads till mitt Sims 2, så hade fett snygga hus. :'D Haha!

Aja. I lördags var vi på 20 års-kalas hos Simons kusin. Fick fläskfilé, potatisgratäng och rödvinssås. Så gott, åt så jag trodde jag skulle dö. Efteråt blev det tårta [marsipan, som jag älskar] och då dog jag lite till. :}

Idag var det ridning och Simon var med och tittade. Hihi, sötepojk. Han satt uppe på läktaren och vinkade och gjorde hjärtan md händerna hela tiden. När jag skrittade av min häst såg jag att han var blodig på halsen och jag bara "omg O_O", trodde han var skadad. Men det var mitt finger som hade fuckat upp sig lite. Typ nagelbandet hade lossnat eller nåt, gjorde skitont och det blödde massa. Skitigt blev det också. Aja.
Efter ridningen blev det te och scones, goottt.

Simon är här imorgon med, fetpuss på det. Nästa helg har vi huset för oss själva, och då blir det massa mys. :} Helgen efter det åker vi till Göteborg och går på Liseberg. Ska bli fett mysigt. Ska ta massa bilder också! Älskar min Skrutt. Som ni vet. Och han. Men.. ville påminna. Heeh.

Heido.

Lämna kommentar