HEI

01 september, 16:49

Ikväll ska jag beställa hem höstkläder från H&M samt framkalla 200 bilder ifrån FujiDirekt. Ni kommer väl ihåg att man får framkalla 100 gratis bilder därifrån om man är medlem? Bli det! Jag ska göra något kul med bilderna när de kommer, "tapetsera" en vägg eller min dörr. De ska iallafall synas så att jag kan titta på dem och le åt alla minnen när jag vill.

Det är en hel drös med höstkläder jag ska klicka hem. För gaanska mycket pengar dessutom. Men har man världens finaste mamma så har man. Hon hjälper mig lite för att det verkligen är kläder som jag behöver. Love ♥ Ska visa i ett inlägg lite senare vad jag ska köpa hem för saker. Tycker om H&M, för man får så mycket för så lite pengar. :}

Dock gör det fortfarande ont i hjärtat att jag inte kan köpa skorna jag vill ha. De är så sjukt söta, verkligen. Åååh. Ska köpa mig en trisslott imorgon. Promise. Har ändå lovat Sufia att följa med henne in till stan och kolla på jacka en stund, innan jag tar bussen till Torsås där min sjuka Skrutt väntar. Stackars älski, varit sjuk sen förra fredagen. :/ Blöö. Han skulle kommit idag, men mådde inte bra alls. Men, det gjorde inte så mycket för jag är inte hundra jag heller. Har riktigt ont i halsen, fryser och känner mig lite småhängig. Sov en stund bra efter skolan, skönt!

Nä, nu ska jag göra nåt vettigt. Börja med bloggdesignen till exempel. Vet typ hur jag vill ha allt men har inte så stor koll på hur jag ska göra eftersom det var så länge sen jag kodade och designade om alltihop. Men det löser sig.
Ha det fint. Pufss!

Så flumsigt. <3

Lämna kommentar