Hei!

13 september, 14:08

Sitter i skolan för tillfället. Jobbar med en uppgift som handlar om tal. Vi fick se och höra två stycken tal; "I have a dream" med Martin Luther King, och "We choose to go to the moon" med John F. Kennedy. När vi hört och sett klart fick vi välja ett som vi sedan ska analysera. Jag valde I have a dream för det var mest rörande och jag hatar verkligen rasism. Blöö.

Dock går det åt helvete. Förra lektionen flöt det på skitbra och jag skrev över 500 ord på bara en punkt [där det typ skulle vara 200]. Nu har jag kommit till sista punkten, som innehåller småpunkter, vilket sammanlagt ska innehålla 500 ord, och hittills har jag skrivit 218. Fuck it.

Glömde mitt USB hemma också, så har inte haft några bilder att redigera/lägga upp på bloggen. Bara exempelbilderna som alltid finns. Kul.. Istället har jag ägnat mig åt att måla i photoshop. Kul ju. Ibland får jag såna ryck, haha! Har inte målat på evigheter dock, och jag gjorde det med musplattan på laptopen. Darrigt!

Aja. Efter skolan tar jag bussen till farmor och farfar, sen ikväll är det ridning. Ska hoppa Lucky, wooh. Pigg liten pååwni. :}

Tog bara en bild ur arkivet på bloggen. Haha, min enorma fjärilsring. ^^

Lämna kommentar