Hei!

10 september, 15:12

Jaha, här hemma händer det verkligen inte mycket. Idag tog jag på mig en svart kjol med hög midja, tillsammans med ett pösigt vitt linne. Lite för pösigt skulle jag tro, mina tuttar ville verkligen se världen idag. Eh.. Så får man inte skriva på en blogg.

Jahaja. Insåg nyss att det är vecka 37 nästa vecka, vilket betyder att en del av mina beställda kläder kommer veckan efter det [38 för er som inte är så haja på matte].

Eftersom alla jag känner går i skolan till 3 idag har jag fått roa mig på egen hand. Kan säga att jag haft riktigt kul nu de här 4 timmarna. Vad har jag gjort då? Jo:
Ätit ca 15 Brago-kex [MMM!], kollat på bilder jag tog med en digitalkamera 2006 [haha], startat om min mobil några gånger [för sakens skull], lyssnat på musik, sett sminkvideos, matat min tjocka katt och tagit av mig mina strumpbyxor. Ja, nu börjar det låta va.

Så fort jag kom hem slet jag av mig strumpbyxorna. Hu, så otrevliga. Som korvskinn. HAHA, jag är så rolig. Hoppade dock i Simons stora gosekofta när jag kom hem. Luktar kärlek och värmer satan. :} Gilla.

Canon EOS 400D + Canon EF 50/1.8 II | Foto: Jag

Lämna kommentar