hei

08 september, 15:09

Hej hopp! Sitter just nu och väntar på att Louice ska komma hit. Får väl se vad vi hittar på, tror att vi kanske ska baka något. Mums! Är galet trött idag, och mår fortfarande inte helt bra så det blir väl inte så jättelänge. Ikväll måste jag se till att framkalla bilderna! Kommer glömma..

Hade Svenska B som första lektion. Mest plugg om Renässansen, tråkigt. Men vi jobbar för en gångs skull inte på dator. Haha, ovanligt på min skola att använda penna. Men det gör vi faktiskt. Vi har fått varsitt A2-papper som vi gjort en tidslinje på för hela Renässansen. Sen ska man bara skriva ut saker man tycker är viktiga och som man vill lära sig som hände under den tiden. Viktigast är ju alla jävla författare, typ Shakespeare.

Andra lektionen var Foto A och inte alls så rolig som jag förväntat mig. Vi hade lite "fotohistoria", typ kollade på första riktiga fotografiet samt gamla kameror. Vill ha en Leika-kamera. :} Haha. Sen pratade han mest om vad vi skulle göra i kursen. Nu i början verkar det vara grunder för de som inte kan. Idag pekade han på objektivet och sa "vet någon vad detta kallas?". Jag blev liiiite irriterad. Varför väljer man Foto om man inte ens vet vad ett objektiv är/gör? Åh.

Jaja. Har inga bilder på laptopen och USB-minnet ligger i väskan i andra änden av huset. Orkar inte hämta. Ni får klara er utan. Mihi. :} Till nästa vecka har vi i läxa i Foto att välja ut 3 bilder vi tycker om.
Har hittat en som jag gillar lite.

Fotograferad av Leonard Gren.

Kommentarer:


Justinalice

A very nice site keep it up. Regards

Lämna kommentar