Hai

27 september, 22:31

Imorgon står Medieproduktion A och Mediekommunikation A på schemat. Måste erkänna att Mediekommunikation verkligen är ganska tråkigt. Intressant, visst, och väldigt bra kunskaper, men oj så sega lektionerna blir. Känns som om alla sitter och sover.
Förstår att lektionerna kanske måste se ut så för att vi ska få alla kunskap, men att höra en lärare stå och prata i 2 timmar och sedan läsa ett tjockt häfte och svara på frågor i ytterligare 1 timma, tisdag efter tisdag, är ingen hit.
  Hoppas dock att det blir roligare imorgon då vi ska starta företag. Louice och jag riktar självklart in oss på fotografi, och förmodligen ska vi vara fotografer med tillgång till studio, drop in och med väldigt låga priser så att nästan vem som helst kan gå in och få sig en bild. :} Får se hur det blir med det. Mycket tjafs och bråk iallafall, det tror jag minsann. Starka viljor var det här..

Efter skolan åker jag hem till min älskling och myser där resten av kvällen. Ett stort minus är att jag måste trycka in lite plugg också, har nämligen läxförhör i svenska på onsdag.. Blöö. :/

Du är det bästa, finaste och WAH, så söt. Kolla på honom.

Lämna kommentar