.

29 september, 14:14

Har Foto A nu, och vi har precis fått en uppgift. Äntligen! Vi har i uppgift att välja en låttext och sedan fotografera en enda bild som ska beskriva hela texten. Svårt ju. Dels för att man kan få så många känslor av en enda text och dels för att man uppfattar en text olika från person till person.
Aja. Ska göra mitt bästa. Behöver någon som kan stå modell dock.. Får ta ett snack med någon.

Vet inte vilken låt jag ska välja men har en del små fotoidéer iallafall. Hoppas att jag kan klura lite till på dem hemma, för det måste vara klart nästa onsdag. Ska plåta hemma och redigera bilden nästa lektion. Får ta tisdagen till att fota då. :} På måndag är det förresten hoppning med Orvar. Man kan ju undra hur det kommer gå. Älghäst. Simon ska titta då, aw! Mysigare att rida när han sitter uppe på läktaren och ler.

Mitt mobilbatter i har dött och jag har inte hunnit bestämma med David vart vi ska ses idag. Har dessutom galen huvudvärk och känner bara för att sova. Fasen att hans skolfoto ska vara redan på fredag, annars kunde vi ju tagit det nästa vecka. Blöö. Jag är ingen rolig person när jag har ont i huvudet. Fast vem är det?

Sötekatten.

Lämna kommentar