.

27 september, 10:56

Ska ta och leta upp min mentor nu och meddela att jag går hem. Blir att skriva en filmrecension ikväll, och plugga inför svenskaförhöret som är på onsdag. Det kommer att handla om Upplysningen, och jag har någorlunda koll redan nu, skrev ganska mycket utan att ens titta på anteckningarna nyss när jag skulle skriva en liten sammanfattning som kunde vara bra att kunna.
Brukar alltid skriva ihop anteckningar till en kortare sammanfattning som är lättare att förstå innan prov. Lär mig bättre då. Då kan man lära sig stegvis, om man bara skriver ner korta meningar och de allra viktigaste punkterna och lär sig det först brukar det vara jättelätt för mig att lära in mer, lite svårare saker som kanske hör till vg- och mvgnivåerna. :}

Onödigt svammel, precis som vanligt. F r y s e r. Jag bara klagar idag. Hoppas jag får en liten matbit hos farmor och farfar. (a) Usch, så hemsk jag är. Annars har jag ett äpple i väskan som jag kan leva på. Farmor är dock riktigt duktig på att göda alla hon känner, så jag behöver nog inte vara orolig.

Nä, nu ska jag packa ihop. Tjo!

Lämna kommentar