Busskort borta. Snyft

27 september, 10:02

Har hemska kramper i magen idag, så går hem när lektionen slutar vid 11. Farfar hämtar mig för jag har tappat mitt busskort. Aj aj aj. Sanningen är att jag inte är slarvig. Eller jo, men aldrig med pengar, nycklar, busskort och sånna saker.
Igårkväll la jag fram allt jag skulle ta med mig till skolan idag [vitkigheter, eheh]: mobil, nycklar, 20 kr, USB-minne, busskort osv. Imorse var det som sagt stressigt och jag bäddade sängen samtidigt som jag packade datorväskan, och tryckte bara ner mina "viktigheter" i ytterfacket där de alltid brukar ligga.
Man har ju ett litet fodral till busskortet, det vet väl alla? Iallafall så ligger busshållplatserna ganska tätt i Lindsdal, så jag ser när bussen är på hållplatsen innan. När jag såg att den stannade vid hållplatsen innan min tog jag upp busskortet, men jag höll plastfickan med reflexsidan uppåt.
När bussen stannade framför mig och Simon och jag skulle ta ur kortet ur fickan fanns det inte där. Så sjukt konstigt. Jag är 100% säker på att det låg i imorse när jag stressade runt. Fick betala resan till skolan och kommer inte hem på nåt annat sätt än att farfar hämtar mig.

Nu vet ni, dagens mest intressanta händelse. Eh.

Lämna kommentar