Söndag

02 november, 13:36

Yess.. idag blev det KBF med Sofia & Vendelaa, mycket roligt. Både emma& becca skulle tävla, det gick bra för båda, även om becca glömde banan lite och hennes häst blev lite pigg så dom hoppade rakt in i hindret (: Men annars var det bra.
Har redigerat dom som blev bra nu, det var 3 stycken på becca och 5 på emma. Haha, emma hade tivoli, han var jättenervös, men massa duktig (y)

Nu ska jag gå ut och fota lite, får väl se om det kommer ngn bild sen :D<3

Lördag

01 november, 22:45

Det har varit en lite deprimerande dag idag faktiskt, vaknade och visste att det var näst sista dagen på höstlovet. Usch!
Men det var grymt fint ute, mycket frost, så jag gick ut och fotade lite. Sen åt jag frukost och låtsades städa mitt rum, så nu ligger det ännu mer grejer under sängen, haha.
Jag var ju lite sur på allt och alla innan för att ingen kunde följa med till kbf, men nu är det bestämt att fia& vendela ska följa med mig (: Eller iallafall fia <3 .
Efter att jag hade "städat" bäddade jag med nya lakan i min säng, så nu är det riktigt *fniss* rent på mitt rum (y) !
Vi åt pannkakor mitt på dan, sen satte jag mig och redigerade bilderna från morgonen och la ut dom på bdb. Fick faktiskt en del hyffsade.
Sen gjorde jag ett test som jag tvingade alla kompisar att svara på, haha dom sög verkligen på det! De enda som fick bra resultat var Emma, Tobias och Lina, och dt var dom jag absolut inte trodde skulle klara det >,< Haha, men där ser man, resten får sätta sig och råplugga mitt liv ^^
Sen åkte jag med mamma till kyrkogården, tände lite ljus på mormors& morfars grav, och träffade lite annan släkt, trevligt minsann ^^ Fast svinkallt, frös massa (a)
Sen hem och äta tacos, mums. Efter det blev det att redigera ännu mer och prata med massa trevliga människor på msn (: tvingade tex tobias att göra sin bild svartvit ist för i färg (y) där ser man min power, haha.
Fan vad jag har druckit cola ikväll alltså, det är helt sjukt. Och trött är jag också, ska nog snart sååfa (a)
Ska ju upp rätt tidigt imån faktiskt, ska vara hos vendela vid 20 i 9 Oo åjååjåj!
Mamma& pappa kollar på indiana jones, dt låter som om den är riktigt kass, höhö.

Sen har jag ägnat mig åt att försöka designa om min blogg och ändra header. Det gick väl bra, förutom att jag inte hittar kodraden för att byta färg på den innersta "kvadraten" av inlägget "/ Om ni fattar? Alltså, denna texten står fortfarande på rosa bakgrund, men dt är en blå "ram runt" typ? Jag fattar inte -.- Bajs.

Aja, nu ska jag sååfa (a)
Gonattpussar på alla som läste !<33