Dagen, skördefest & helgplaner

28 september, 20:04

 
Tjolahopp! Jag har inte varit på topp den här veckan, därav kass uppdatering här. Har faktiskt lagt mig och vilat direkt när jag kommit hem och kurerat mig med varmt te, halstabletter och någon alvedon. Det känns verkligen som att jag har något virus i kroppen vilket inte är så konstigt, för typ ALLA på jobbet är sjuka. Och är de inte sjuka så har de sjuka barn. Det är lätt 1O stycken sjuka varje dag nu, idag var halva mitt team borta pga sjukdom. Så det går ju definitivt en massa sjukdomar nu som vi smittar varandra med. Typiskt hösten! Men så fint väder det har varit nu i veckan! Hoppas att det håller i sig över helgen så att vi kan åka iväg med Dino, han behöver springa av sig. Idag gick jag en promenad på lunchen ihop med Shannon och Elna, så skönt! Imorgon när jag slutar ska vi över till Skördefesten. Myyyysigt. Vi brukar åka dit på kvällen annars, för jag tycker att det är så mysigt att åka runt på Öland i mörkret när alla lyktor och marschaller är tända. Men det kan ju vara trevligt att gå tidigare om det är såhär fint väder också, och så slipper man frysa så himla mycket. Plus att man hinner hem till Idol. Hehe.
 
Har inga särskilda planer för helgen annars, mer än att gå på bio på söndag kväll. Vi ska se It/Det med pappa och jag är redan rädd, haha! Och imorgon har Max fått äran att köa och köpa biljetter till The Script åt mig. Biljettsläpp kl 11!!!!! ÄLSKAR THE SCRIPT SÅ MKT. Mer än jag älskar Coldplay och Ed Sheeran tillsammans. Hoppas verkligen att han får tag på några! Och vet ni något sorgligt? The Killers OCH Imagine Dragons kommer till Sverige nästa år. De hade biljettsläpp under samma dag och jag blev så förtvivlad och upprörd att jag sket i båda två. Jag har sett både Imagine Dragons och The Killers innan MEN Imagine Dragons hade jag gärna sett igen. De var himla bra live. Jag har sett ganska många artister ändå, men kvar på min lista är: Bon Iver!!!! {den som fixar biljetter till deras England-tour ska jag älska för evigt}, Florence + the machine, Mumford & sons, Ben Howard, Beyoncé, Bruno Mars, James Blunt, Sam Smith, Hudson Taylor, Ulrik Munther, Kodaline, Joshua Radin, Muse, P!nk, I am Oak, Passenger, Lukas Graham och King Charles. Och Yiruma! Ni kanske tycker att detta är en mäktig lista, men själv känner jag att den börjar bli tunn.
 

För er som är superintresserade har jag sett:
Linkin Park, Melissa Horn, Lars Winnerbäck, Håkan Hellström, Daniel Adams-Ray, Ane Brun, Adam Tensta {why??}, Den svenska björnstammen {vill se igen!!}, Oscar Linnros, The Sounds, The Kooks, Plain White T's, The Ark {<3}, Thomas Stenström, Linnea Henriksson, Anna Ternheim, Broder Daniel, Thåström, Birdy, Coldplay, One Direction, 5 seconds of summer {skrev "weeks" först = så bra var dom}, The Script, Imagine Dragons, Brandon Flowers/The Script, Paolo Nutini,  Coldplay, Ed Sheeran, Bright Eyes, Glasvegas, Kapten Röd, Hoffmaestro, Hello Saferide, Noah and the whale, Icona Pop, Henrik Berggren, Rebecca & Fiona, Adrian Lux, Bob hund, Miss Li, och kanske Marina and the diamonds samt Kings of Leon på en festival?? Säkert fler som jag glömt.

Önskar att jag hade kunnat se:
David Bowie, Queen, Kent, Oasis, Ted Gärdestad, Cornelis Vreeswijk, Spice Girls, Abba, blink-182

Lämna kommentar