Tallriksbabbel

09 oktober, 18:57

Ljuslyktor - Skultuna {HÄR}, finns på Grått // Fågel - H&M Home {HÄR}

Grå kruka - Pantone, finns på Grått // Korall - Ellos // Glaskupa - IKEA // Poster + skulptur - Max Grecke // Sax - Artilleriet // Kort + hållare - Lagerhaus // Vit kruka - IKEA
 
Jag sitter i soffan och har just lagt en liten beställning hos H&M. Jag är ute efter en ny kjol så jag valde ut ett par olika som såg okej ut, ser fram emot att prova när de kommer. Som ni vet brukar jag ju göra så att jag beställer hem en hög med olika alternativ, sen provar jag allt och skickar tillbaka det jag inte ska ha. Tycker att det är så himla skönt att slippa trängas och svettas i en provhytt, plus att man kan prova plagget ihop med sånt man redan har hemma. Perfa! Hittade även superbilliga tallrikar där som vi tänkte beställa hem, men då hade de en maxgräns på 9 stycken per kund??? Vad är det för konstig regel, vem köper 9 tallrikar? Haha. Jag ville ju ha 1O stycken. Max beställde hälften från sin användare, och jag hade lagt 5 st i min varukorg men satt och spanade på kjolar. När jag var klar {5 minuter senare} och gick till kassan för att betala var tallrikarna slutsålda. Så typiskt. Men de brukar få in nytt rätt fort, hoppas på det. 
 
Vi har tallrikar från Ikea just nu som är SÅÅ repiga och fula. Skäms verkligen över att servera mat på dom. Vi vill köpa lite finare tallrikar egentligen, kanske från Serax. Kan även tänka mig de helt vita med räfflad kant från Rörstrand. Eller de vita med större blå {eller svarta} blommor fr¨ån Royal Copenhagen. House Doctor har någon modell som är lite mer ruff också.. Eller de helsvarta från Kajsa Cramer. Det är ju kul att ha ett par olika modeller av tallrikar att variera mellan tycker jag. Alltså ni hö ju. Jag är uppenbart inte mentalt redo att välja tallrikar än, så det får vänta till nästa år. Fram tills dess duger dessa från H&M för 19 spänn styck fint, haha! Ska bara få tag i 5 stycken till.. :}

Kommentarer:


Sandra Rosén Dahlgren

Svar: Jo precis :)! Å ja det hoppas jag med :)! Ja precis, å vill verkligen uppleva det :)!

He he ja fy sjutton! Det lyckades du med vart en dramatisk men rolig historia att läsa :) ;)! Ja man blir ju rädd, när man inte vet hur det kommer att sluta! Ha ha, ja det hade ju vart väldigt olyckligt om handen hade kommit i kläm, tur att den klara sig som sagt :)!

Usch ja, det där med kräkfobi är väldigt jobbigt! Jag har haft värre än jag har nu, men jag mår fortfarande inte bra, det är så himla hemskt och obehagligt! Vet precis vad du menar, ångesten slår till direkt nr man för höra att någon i närheten har några eventuella kräksymptom. Va ute en gång för några år sen, med min dåvarande kille och så var det ju såklart någon som skulle kräkas på tunnelbanan (90% säker på att det var av alkohol orsaker), och jag flydde direkt! Flög upp och sprang all världens väg. Nä det där är en obehaglig kroppsfunktion det där, hemskt!

Snygga prylar! Bra taktik det där med att prova hemma och slippa trängas och sånt! Fett konstig regel! Fattar inte att dom ens har en beställningsgräns.. Och verkligen inte att det är 9 och inte 10 som gräns.. Skumt!

Lämna kommentar